Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Elbaf Arkından Beklentileriniz

Arktan Beklentileriniz?


  • Kullanılan toplam oy
    46
Seri sonuna elbaf arkı dahil 2-3 tane kaldığı için artık gizlide kalmış birçok şeyi görmeye başlayacağız.usopp ve franky başta olmak üzere vegapunk gelmesiyle beraber ciddi güç artışları görürüz elbafta.Kalan tayfa üyelerinde arc sonuna kadar artış gördüklerimiz olabilir.Brook,Jinbei ve Chopperdan den gözle görülür artış görmedik misal.
 
Wano'da düşman olarak iki Yonko birden karşımıza çıktı.
Egghead'de çıtayı yükseltip beş kadimi karşımıza çıkarttı. Kizaru'yu saymıyorum bile.

Elbaf'ta bu ayarda bir düşman çıkacak gibi görünmüyor. Hatta Elbaf Luffy'nin müttefiki desem abartmış olmam.
Belki son poneglif Elbaftadır ve Karasakal Shanks karşılaşması bu yüzden Elbafta olur.

Belki yara izli adam falan da oradadır. Hem aksiyon açısından hem lore açısından keyifli bir hikaye olur benim beklentim bu.
 
1- Tayfanın şeytan meyvesi bulması ve birilerinin yemesi(bunu her arc beklentim)
2- Bildiğimiz gibi devler vikinglerden uyarlama, o yüzden İskandinav mitolojisinden zoan veya mistik meyveler bekliyorum. Belki özel meyveli bir prenses görürüz. Bu melet her arc oluyor.
3- Egghead teki devlerin dediğine göre ormanlarında büyük canavarlar varmış. Değişik yaratıklar görmek istiyorum. Belki gerçek bir mistik yaratık görürüz. Fenrir, Jörmungandr ve Kraken. Kraken bildiğiniz gibi orjinal de iskandinav temelli. Belki evi buralara yakındır ve umarım tekrar reis Surume'yi görürüz. Keşke tayfa ile hep hareket eden bir yaratık olsaydı. Karayip korsanlarındaki gibi bizimkiler ihtiyaç oldu mu çağırabilselerdi:)
4- Adanın teması inşallah güzel tasarlanır. Umarım sadece her şeyin normalden büyük olmasından ibaret olmaz.
5- Yeni Dünya'dan beri sürekli belli bir çizgiden giden hikaye örgüsü olmaz da yeni taze bir başlangıç olur. Nasıl eskiden hiçbir şey bilmeden bir adaya çıkıyorlar, öyle. Örnek, Skypea. İmu falan filan orjinal hikaye arc sonu devam eder.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık