Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 964 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zamanda yolculuk yapan bir meyveden fazlasını beklemeye gerek yok.

Oden her gördüğü şeyle tekrar tekrar aydınlanıyor. Resmen bağ kurdum karakterle, onunla birlikte ben de heyecanlanıyorum. :)
Sence meyvenin tek vasfı bu mu yani? Onu 20 göndereyim şunu 50 göndereyim kendim 800 gideyim bu kadar yani meyve? :(
 
Kayıp yüzyıl 800 yıl önce miydi?
Kayıp Yüzyıl olayları 900 yıl önce oluyor ve yüz yıl boyunca sürüyor. Bu yüzyıl içinde olan her şey tarihten siliniyor, o yüzden aradaki bu yüz yıla Karanlık Yüzyıl ya da Boş Yüzyıl deniliyor. Toki bu olaylardan daha sonra dünyaya geliyor.
 
Şu andan itibaren 900 sene önce başladı 800 sene önce bitti. Eğer Toki bacımız 33 sene önce 26 yaşındaysa, void centurynin ortasında doğmuştur sonunda değil.
 
Yorumları okurken gene gözlerim kanadı.

Bu bölüm WB'nin liderliğine gölge düşürmez. Önceki deneyimlerine göre hareket ediyor. Tayfasında sağı solu belli olmayan birini istemiyor. Bu kadar basit. Döve döve adam etmesini de bilir de, öyle biri değil. En baştan tayfasında istemiyor.

Günün kazananı nasıl Roger oldu anlamadım. WB adamı edemedi de Roger etti gibisinden bir mantık mı? Hani nerde etmiş? Flashback'te Oden'in ağzının içine düşüyordu.

Günün diğer kazananı nasıl Luffy oldu? Oden'i emir eri mi yapardı? Zoro'ya mı dayanarak? Zoro'yla adamın alakası yok karakter olarak.

Valla uzun zamandır bu kadar saçmalandığını görmemiştim.

Yahu Luffy'yi severim. Ancak Luffy'nin kimsenin emri altına girmemesini sağlamış kişi Shanks'tır. Seride birçok kişinin hayranlık duyduğu adamlar var. Luffy de Shanks'a duyuyor. Eğer Shanks ona söz verdirtmeseydi, Luffy dünden razıydı emri altına girmeye. Daha çok küçüktü Shanks'ın emri altına girmek istediğinde diyeceksiniz. Shanks Luffy'yi inatla almayıp söz verdirtmeseydi, 10 yıl sonra gene Shanks'ın tayfasına girmek isterdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık