Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

2024 Yerel Seçimleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu seçimlerde tüm milliyetçi ve kimlikçi partiler büyük kayıba uğradı. yine düğmelere bastılar. önce demliler tc bize operasyon çekiyor diye ortalığı verveleye verip kürt seçmenleri tekrar konsolide edecekler. bunlar ortalığı verveleye verdi ve güçlendi diye mhp, iyi parti, zafer gibi partilerde milliyetçileri konsolide edecek. kaybeden chp olur, kazanan akp ve mhp olur. hatta olaylar büyürse, akp buradan yürüyüp kuzey ırak ve kuzey suriye'ye operasyon başlatabilir.
 
bu seçimlerde tüm milliyetçi ve kimlikçi partiler büyük kayıba uğradı. yine düğmelere bastılar. önce demliler tc bize operasyon çekiyor diye ortalığı verveleye verip kürt seçmenleri tekrar konsolide edecekler. bunlar ortalığı verveleye verdi ve güçlendi diye mhp, iyi parti, zafer gibi partilerde milliyetçileri konsolide edecek. kaybeden chp olur, kazanan akp ve mhp olur.
chp ,dem ile ittifak olduğu için sağı aşırı güçlendirecektir bu durum.
 
Olayların önümüzdeki günlerde nasıl gelişeceğini göreceğiz, sonuçta seçim süreçlerinde Öcalan ile ve terör örgütü ile görüşen ve birlikte hareket eden bir siyasi oluşum var; başka bir şey tasarlıyorlarsa bilemem. Burada bahsettiğim tabii ki DEM değil, onların siyasi pozisyonlarındaki sorunları ayrıca ele almak gerek.

Ancak, bugünden bakınca, anti-demokratik bir uygulamaya karşı seçmen demokratik tepkisini göstermek için sokağa çıkacak, sonra bu insanlar terörist olacak; yok ya!.. Kamu malına zarar veriliyi zart zurt diyenler Avrupa'da en ufak mesele olduğunda sokağa çıkan vatandaş neler yapıyor ona da bi baksın.
 
dem kaç il ve ilçede kendi adayını çıkardı?
Kendi adaylarını çıkartması bir anlam ifade etmiyor.Söylemlere bakmak gerek.hdp`liler bizim sayemizde Ekrem kazandı diyor bunlar her iki partiyede oy attırdı sanırım.3 pusula vardı.Yani sonuç itibariyle düşürecektir.Çok uzarsa bu durum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık