Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

2018 FIFA Dünya Kupası

Kupayı kim alır?


  • Kullanılan toplam oy
    134
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önceki turnuvalarda kaleci faktörü bu kadar fazla mıydı ya? Sona yaklaştıkça kaleciler bayağı etkili olmaya başladılar. Muslera'nın batırışı olsun, Courtois, Lloris , Pickford olsun.
 
Ben maçları İngiliz spikerlerden izlemek istiyorum arkadaş parasıyla değil mi? TRT İng açın bi tane de ne de olsa para b*k.
 
TRT spikeri ne saçmalıyor. abi top direkten dışarı çıkmış gidip gol diyorsun. Sonra kırk takla atıp kendini haklı çıkartmaya uğraşıyorsun
 
Önceki turnuvalarda kaleci faktörü bu kadar fazla mıydı ya? Sona yaklaştıkça kaleciler bayağı etkili olmaya başladılar. Muslera'nın batırışı olsun, Courtois, Lloris , Pickford olsun.
Vallahi ülkemiz olduğundan mı aklımda kaldı bilmiyorum ama Rüştü çok fenaydı 2002'de. İzlediğim en iyi kaleci performanslarından birini sunmultu bütün turnuva boyunca. Seneler sonra dönüp izleyince bir daha şok oluyorsun ulan Rüştü sen neymişsin be diye.
 
Eğer Almanya kendi seviyesinde olsaydı Meksika'da üst tura çıkamazdı. Şuan yarı-finalde bir tane bile avrupalı olmayan takım yok. Eskiden mutlaka bir veya iki takım olurdu. Afrika kıtasından en son ne zaman bir takım yarı-finale kaldı hatırlamıyorum. 2002 de asyadan Güney Kore kalmıştı diye hatırlıyorum onda da zaten evsahibiydiler. Güney Amerika'ya 5 kontenjan Brezilya, Arjantin ve Uruguay sebebi ile verilebilir, lakin Asya ve Afrikaya 5'er kontenjan çok fazla, bunlar en fazla 3 olmalı, ve Avrupa 16 ya tamamlanmalı. Avrupa takımları bu işin lokomotifi. Diğer kıtalarda bulunan yıldız oyuncuların hepsi avrupa takımlarında oynuyor, bu kontenjanı hesaplarken bunu da düşünmeleri lazım. Sadece başarı olarak değil turnuvadaki oynayan yıldız oyuncunların da çoğunluğu avrupa kıtasında zaten, Neymar atıyorum Brezilya liginde oynayarak gelişim sağlayabilir ve bu seviyeye çıkabilir miydi, bu da Avrupa futbolu sayesinde olmuş birşey. Kore ve Japonya takımındaki avrupada oynayan oyuncular, Afrika takımında avrupa da oynayanlar da keza aynı şekilde.

Bu sene Avrupadan Dünya Kupasına katılamayan takımlar ;

İtalya
Hollanda
Ukrayna
Türkiye
Çek Cumhuriyeti
İrlanda
Bosna Hersek
Yunanistan

Bu takımları koysan, kesin kez Afrika ve Asya kıtasından gelen takımlar bunları eler diyemezsin, seviye bu derece yükselmişken Afrika ve Asya'ya verilen kontenjanlar gereksiz durumda.
Maalesef öyle asya ve afrikanın öne çıkan takımları da konuştuğumuz gibi avrupada oynayan oyuncuları sayesinde. Bu 5 takım mevzusu bir kenara gelecek sistemle beraber asya ve afrikadan 9'ar takım katılacak. Güney amerika ise 6.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık