Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

2018 FIFA Dünya Kupası

Kupayı kim alır?


  • Kullanılan toplam oy
    134
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belçika ofansif olarak fena değil de daha dişli bir rakibe de denk gelmediler. Tunus'un attığı 2. gol gibi golleri yerlerse İspanya ve Almanya gibi çizgiye iyi inen takımlar karşısında delik deşik olurlar. Avantajlar iyi kanatlar, iyi ortasaha ve en büyük avantajlardan biri, forvet gibi forvet var takımda. Çoğu takım kanattan bozma forvetlerle oynuyor. Dezavantaj da dizilişten kaynaklı bir savunma zafiyeti var, bunun üzerine biraz eğilirseler neden olmasın? Senleyim Belçika, bu sefer olacak, en az bir yarı final gör bari artık.
 
Almanya'ya oy veren 35 kisi mi? Oh C'mon!

Su oy degistirmeyi de kapatsaydiniz keske. 2016 da herkes Portekiz kazandiktan sonra oyunu degistirmisti :)
 
Leroy Sane'nin ahı var, bırak şampiyonluğu gruplardan bile çıkamıyorlar. Sane daha ne yapabilirdi milli takımda oynamak için? Sezonu domine etti koca takım, bütün City takımı kendi milli takımlarında 11 çıkıyor, Löw beyefendi Sane'yi yedeğe bile düşünmüyor. İnşallah grupları geçemezler. Forvet'e bizim Burak'ı koy daha çok iş yapar, hala yeni tip forvetle oynuyor salak. Ulan şu turnuvayı sağlam forveti olan bir takım kazanacak, ortasaha ve kanattan bozma çıtkırıldım yeni tip forvetler değil.

Edit: Hah Mario Gomez girdi, en azından geçen maçtan ders almış, gecikmedi bu sefer.

Boateng 2. sarıdan kırmızı, bu maç da böyle biter bence. Almanya'ya geçmiş olsun.

Son edit: Tam da Kroos'a gömmeye hazırlanıyordum ki golü attı şero. Ama gene de yazayım, bu herif bugün aşırı sırıttı, geçen maç da öyleydi her şeye dan dun vurmuştu. Belki grupları geçerler ama şampiyon olacak bir oyununu göremedim Almanya'nın
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık