Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

2018 FIFA Dünya Kupası

Kupayı kim alır?


  • Kullanılan toplam oy
    134
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ronaldo'dan daha çalışkan baksan dünya kadar futbolcu çıkar ama Ronaldo onları geçiyor neden çünklü gen denen husus var.Herkes aynı çalışmayla aynı güçte vs. diye olucak diye bir kaide yok.
Öküz gibi çalışma işi falan geçiçen yani bunları belirleyen gen'dir.
Gen'lerin iyiyse digeri ömür boyu çalışsa seni geçemez.
O yüzden cahil gibi Ronaldo çalışma ürünü diye yorumlar yapmayın.
Futbol tarihi yeteneğini heba eden yüzlerce,hatta binlerce futbolcu ile dolu. Zaten world class olan futbolcuların hepsi fazlasıyla yeteneğe sahip. Onları birbirinden ayıran, bir tık öne geçiren şey ise hırs ve çalışma azmi. Bunun neresi cahillik acaba? :(
 
Taraftar etkinlikleri, kültürel etkileşimler, fanatik eğlenceler, eksantrik stadyum şovlarıyla yaratıcı tanıtım ve reklamlarla da gündeme gelmek yok mu be. Şarkısı da hiç iyi değildi zaten. Bu dünya kupası sarmıyor şimdilik. Sıradan bir futbol turnuvası gibi. :(
Bazı maçlar iyi ama.
 
Son 2 senede Ronaldo Messiden daha formda.Fiziği yüksek olan futbolcular üst düzey kariyerlerini daha uzun zamana yayabiliyorlar.Fakat Messi genel olarak daha üst düzey bir kariyere ve oyuna sahip.Fakat tartışmasız bir şekilde gelmiş geçmiş en iyi iki oyuncu bunlar.Maradona,Ronaldo,Ronaldino falan zaten romantizme kayıyor bu noktadan sonra.
Arjantinde neden Dybala ve Higuain ilk 11 başlamadı bilmiyorum güzel kadroları var,İzlanda güçlü ülke gözüktüğünden bu beraberlik yanıltıcı olmasın.Şuana kadar maç yapmış takımlar içerisinde en güzel futbolu İspanya oynadı,eskisi gibi favori gözüyle bakmıyorum Arjantine artık.
Belçika,Brezilya ve Almanyanın maçlarını görelim ona göre bakacağız duruma.Şimdilik favorim İspanya
 
Olay nüfus ile alakalı olsaydı Çin ile Hindistan turnuvalara ambargo koyardı.
2 Ülkede de futbol çok geri Çin son 7 8 yıldır yatırım yapıyor Hindistan ise futbolu pek takan yok. Biz ise açık ara en popiler spor Futbol belki 40-50 yıldır para ve kafa harçıyoz. Alt yapılar oyuncu dolu futbol f sini bilmeyen bile futbol konuşuyor. Düşün ki bu ülke 16 yıldır kupaya gidemiyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık