Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

2018 FIFA Dünya Kupası

Kupayı kim alır?


  • Kullanılan toplam oy
    134
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nefret etmiyorum da sevmiyorum diyelim :)
Hırs yok adamda :( Ayrıca oyun tarzını falan da sevmiyorum. Ronaldo neredeyse her şeyi yapıyor. Hava topu, ikili mücadele gibi ekstra özellikleri de cabası.

Doğruluğu var elbet Ronaldo'nun üstün yanları çok daha fazla benim açımdan. Neyse herkesin tuttuğu kendine deyip özgür iradeye bırakmak en iyisi sanırım.

Virgül falan koy, az daha yanlış anlıyordum :D
Yapma :(
İğnelerle şu anki fiziğine sahip olabilmiş zaten adam. Ayrıca 1.69 olan birine kafa at deme bir zahmet hatta hava topuna çıkması bile ona zarar. Kısa boyu yüzünden dirsek yeme ihtimali yüksek. Ona rağmen kafa golleri de var ama atmasın. Ronaldo nasıl herşeyi yapıyor anlamadım. İkisi de yapabildiği herşeyi yapıyor. Ronaldo'nun, Messi'den aynı şekilde Messi'nin de Ronaldo'dan çok farklı özellikleri var.
 
Löw tam bir kral zaten adam Mesut’tan bir an olsun şüphe duymamış. Tipik alman siyaseti işte adamlar mülteci ülkesi ve ülkenin yarısı safkan olmadığı için böyle durumlar zorlarına gidiyor.
Löw Adanalı zaten :oleyo: O yüzden onu ölçü almıyorum.
Son dünya kupasında müthiş oynamıştı. Her topu Zidane'a atıyorlardı filan. Adam ayağına alır almaz takım aksiyon alıyordu.
Adam "efsane"nin sözlük tanımı. Yavş*k Materazzi :D
 
Şampiyonlar Ligi'nin kıymetini her dünya kupasından sonra daha iyi anlıyorum anasını satayım. Ne oyun ne heyecan ne de atmosfer olarak şu organizasyon onun yanına yaklaşamaz. Bir futbol sever olarak gözlerim kanıyor dünya kupası maçları izledikçe. Fransa'nın kadrosu da iyi falan değil. En azından dünya kupasına götürdükleri kadro. Bir bok olmaz bunlardan. Hele o rönesans döneminden fırlama tipi olan defans oyuncusu ve Fekir tam bir çöp.
 
İspanya-Portekiz maçı hariç sıkıcı geçti tempo hiç yok. En kötö tarafı takımlar arası fark dağlar kadar Luffy ile Bellamy kapışması gibi bişey oluyo.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık