Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1112 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Guernica millet savaşırken çay kahve içip oyun oynayıp izliyordu savaştan yorulmuş adamlara haince saldıran şeref yoksunu karakterin tekidir.
 
Yine manga bükülmeye başlanmış retöcüler tarafından bu güç karşısında bayılacağını karakter kendi ağzıyla sövleyip bayılmasına rağmen yara bandı muhabbeti yapmak çaresizliğin geldiği son noktadır.
 
Luffy ne hallere düştün be hani haki vursan hasar verirdin niye veremedin çok üzücü :ühü:. Yine bayılmış hemen devler gayetten et bulup vermişler her zamanki gibi luffy balı. Kral hakiside kullansa hasar veremez luffy bu seviyelerin adamı değil kaido'yu hile yaparak yendi kaido 20 kişiye kaybetti luffy'e kaybetmedi luffy ondan böyle zorlanıyor. Kaido'ya karşıda 1v1 kalınca 3 4 defa bayılmıştı burdada 3 4 defa bayılır yine bir şey olmaz luffy'e ana karakter plot'u var sonuçta.:good:
 
O panelde zaten direk görev zorluğu diye söylüyor. Rica ediyorum yorum yapmadan önce bir panellere tekrar bakın. Acaba yanlış mı hatırlıyorum diye. Teke yarıma gitti falan diyorsun. Kinemon örnek gösteriyorsun. Kinemon Law yüzünden beli ikiye bölünmüştü mesela. Kafanda kurmak yerine bence panelleri tekrar okuyup öyle gelebilirsin.:/

Guernica göğsü delik çatıya çıktı. Kaido'nun kral hakili saldırdığı saldırıdan sağ çıktı. Çatı çöktü hatta o saldırıda. Sen teke yarıma gitti diyorsun. :hhh:
O kadar dayanıklı karakter ki Kaido ve Luffy'nin yanına Kaido ve Luffy seviyesindeki adamlar tarafından delikleniyor da öyle çatıya çıkıyor. :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık