Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1111 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saldırı basit değil. Bayağı bitirmeye çalıştı Zoro.
Net h.haki kullandı diyemediğimiz bir saldırı her karakter h.haki salarkan dikkat çekilirken Zoro'dan bahseden olmaması zaten kullanılmadığını gösterir nitelikte. Hadi kullandı desek bile King'e saldırdığı düzeyde saldırmadığı belli.
 
Luccinin Kingden güçlü olduğu bence bariz .

Goroseinin de benzer şekilde aşırı güçlü oldukları bariz ancak Nika için önemi yok .

Devler ise aşırı torpilli çünkü Elbaf arcı öncesi şişirilmesi lazım , arc içinde ezilirler oba buna .
 
Bana kalırsa Oda, bir şeyleri başaramadığının artık bilincinde, bitsin de kurtulayım kafasında çiziyor. Aynı anda beş kadimi de savaşa dahil etmesi, bunu düşünmeme sebep oldu. Beş kadimi savaşa dahil etti ama o yıllardır besleyip büyüttüğü, en büyük otorite imajı yok bu adamlarda, öyle vasat. Bunda tabi ki Nika'nın da payı var. Savaşlardaki ruhu söküp aldı, çatışmaları heyecanla takip edemiyorsun.
 
Bassa da zoro keser. Adam kaidoyu kesiyor. Sana göre lucci haki bassa tekkai yapsa kaidodan, kingten sert olacak herhalde.
hayir yok duman cikmadi yok kus ucmadi denildigi icin diyorum. İyi madem bir tanede lucci denk getirsin bakalim nasil kan kusuyor zoro.

oda ilk defa zoronun bir vs sinde proporsiyonunu farkli cizdi dovuse baksana boyle yara alip ayakta kalan bana bir tane zoro dusmani soyle normalde gore tadansinda vsler cizmez ama luccinin 3 tane yara alip kesildigi benzeri yok ayakta kalan hemde ve hareketsiz kalmiyor jinbei vururken savunuyor kendisini
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık