Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1111 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu seride 1000 bölüm öncekiler her yerden güncelleme alarak çıkıyor şovlar falan.Moria kaç bölüm sonra ölümden kurtulup çıktı adamı karasakala esir etti şu seride tek yetim Moria mı ya Allah kahretsin seni.
 
Haki'nin her şey demek olmadığı yine tescillenmiş bu bölüm. Hakinin H'sini göstermemiş devler, H Haki şelalesi gönderen Kadimden zerre etkilenmeyip blokluyor üstüne fırlatıyorlar karpuz gibi :)

Luffy ve Nika ilişkisine dair analizi hak eden bir bölüm. Zira dikkatimi çeken bir kaç husus var.

Öncelikle Nika'cıların patladığını bir kez daha belirtelim. Çünkü devler Luffy'e Hasır Şapka diye seslenip neden Nika'nın şekline büründüğünü soruyorlar. Ayrıca Satürn'ün sorduğu onun kim olduğunu biliyor musunuz sorusuna da dostumuz diyorlar.

Burada Satürn'ün karşılık olarak verdiği tepki önemli. Satürn galiba onun da farkına varmadan hepinizi yok etmek iyi olacak diyor. Acaba Nika hala tam uyanamamış mı. Bununla neyi kastetti Satürn?
Seri Luffy öldüğünden beri sıfırlandı ve Nika'nın hikayesi olarak devam ediyor. Luffyfanlar kabul etse de etmese de durum bu. Güneş Tanrısı Nika, kendi iradesi olan, yıllarca meyve haliyle WG'den kaçan, istediğine kendini yediren, gittiği yere özgürlük ve eğlence götüren olarak tasvir ediliyor. Kendisini kime yedirdiğinin hiçbir önemi yok. 800 yıl önce JoyBoymuş, şimdi Luffy isimli konak. Tek gerçek Nika, 800 yıl öncekiler de Nika diyor, gelen giden herkes Nika diyor. Şuan Luffy'nin KK olmasının bir önemi var mı, yok. Luffy öldüğünden beri Nika'nın geçmişte ne yaptığı ve şimdi ne yapacağı konuşuluyor.

Nika-Konak ilişkisinde 2 ihtimal var,

1. ihtimal, Nika kendini ite de kelebeğe de yedirse o varlık Nika olur. Nika kendini yiyen varlığa kendi kişisel özelliklerini aktararak özgürlüğe eğlenceye düşkün hale getirir. Bu ihtimalde Luffy isimli konak Nika'yı yediği anda kişilik özellikleri Nika'ya evrildi zaten.

2. İhtimalde ise, Nika kendisiyle aynı kişilik özelliklerine sahip birilerini arayıp yüzyıl da geçse kendini o kişiye yediriyor. Bu ihtimalde konağın kişiliği de aynı olacağı için Nika konağın kişiliğini etkilemez ancak 800 yıllık bekleyişler, 20 yıllık Oden'in kehaneti, BAA'daki kehanet ve sair dikkate alındığında Nika'nın şimdiyi, geçmişi, geleceği gören bilen kudretli bir varlık olduğu ortaya çıkar ki yine Nika'ya artı yazar. Nika ilk kez görmekle Luffy'nin kişiliğini nerden bilecek, ya rastgele kendini yedirdi ve ilk ihtimaldeki gibi Luffy'nin kişiliğini değiştirdi ya da ikinci ihtimaldeki gibi yüzyıllar öncesinden Luffy'i biliyordu, gitti kendini yedirdi.

Her iki ihtimalde de hikaye Nika'nın hikayesi, güç Nika'nın gücü, geçmişi şimdiyi geleceği birbirine bağlayan varlık Nika. Luffy'yi falan unutun geçin artık.
 
Birkaç bölüm önce Bonney'e dediğini unuttun herhalde "Burada çok kişi var azaltmak lazım muhaha, Bonney ikinize tek atayım da beraber gidin", dayağı yiyince nandebayo dattebayoya bağlamış ;)
Bonney’e söylediği söz de sağlıklı bir ruh haliyle söylenmiyor zaten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık