Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1111: Güneşin Kalkanı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 111 58.7%
  • Orta

    Kullanılan: 47 24.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 31 16.4%

  • Kullanılan toplam oy
    189
Bölüm şöyle ilerliyor. Yazar oden ve kaido arasındaki güç farkını açıkça belirtiyor. Kaido bu güç farkını kapatmak için niteliğe değil niceliğe önem veren büyük sayıda bir ordu kuruyor ona rağmen çok zorlanıyor. Kaido ateş üflüyor. Oden saldırıyı alıyor. Kaido kafasını çeviriyor oden saldırıdan hemen sonra ayağa kalkıp kaidoyu yarıyor. Kaido acı çekiyor. Kalleş kurozumiler hemen mane gücüyle momoya dönüşüp dikkat çekiyor. Kaido fırsattan istifade kafaya bir tane geçiriyor. Ödenin gözler gitmeye yakın, titreyerek doğrulmaya çalışıyor ( göz yaşlarıma engel olamıyorum). Odenin darbe aldığını gören kınların da dikkati dağılıyor ve hızla düşürülüyorlar. Ve hepsi yakalanıyor. Görüldüğü gibi oden açık farkla avantajlı durumdayken orochi tayfası hile çevirip dikkat dağıtıyor.
 
Hiç alakası yok. 970. bölümü tekrar oku. :)

Kaido Oden'le 5 yıl önce de gayet rahat kapışıyor, Oden o kadar güçlüyse yenseydi Kaido'yu. İhtiyarın bariyerini aşamıyor, üstüne tehdit edilince 5 yıl boyunca dans ediyor. Kendi zayıflığının eseri bu durum.

Kaido'nun ordu toplamayla ilgili açıklaması da Oden'den çekindiği için değil, sayıca biz azdık, Samuray + Yakuza ittifakı sayıca bizden fazlaydı, bizim için zorlu bir savaş olurdu diyor. Yine kesin kaybederdik demiyor adam.

Oden mental nerfliydi diyorsun yani :) İsimsiz ve kral hakisiz tek saldırıda KO oldu, mental nerf bile kurtaramaz da neyse :)

Oden Kaido'yu yaralamadan hemen önceki sahne. Bakın bakayım Kaido nereye bakıyor :)

Bölümü önceki bölümlerden odenin ölümüne kadar olan kısıma kadar baştan okudum.
Oden kaido ile sadece beş yıl sonra görüşüyor. Öncesinde ne başabaş bir savaş ne karşılaşma var. Oden wanoya dönüyor olanları öğreniyor ve orochiyi kesmeye gidiyor. Oden orochiyi kesmeye geldiğini istihbarat alır almaz kaido ejder formuyla adanın üstünde büyük ihtimalle halkı ateşle yakmakla tehdit etmek için geliyor. Ki zaten hemen akabinde, bak daha kaidoyu ne gördü ne hiç bir saldırı yaptı, çıplak olarak çıkıp dans etmeye başlıyor. İkinci kısım güçlüyse bariyeri kırsın demişsin ama meyvenin adı bariyer meyvesi ve tek özelliği var bu da mutlak bir özellik. Yani meyvenin yapabildiği tek şey mutlak bir şekilde aşılamamak.
Kısacası oden seriye aşırı güçlü biri olarak giriş ve çıkış yaptı. Hakkını yedirtmeyiz. Ben ondan razıyım.
 
Odeni boşuna 5 yıl dans ettirmedi, luffynin g3 le dövdüğü gecko moria ile dövüşmüş ve mangaka kaido kazandı diye bir açıklama bile yapmamış xD üstüne adam gidip ryumanın mezarini soymuş,ha bu arada oden 5 yıl boyunca dans etmişken kaido gibi şiddet bağımlısı biri kim bilir nerelere uçup kimlerle savaşmıştır.yanlış anlaşılmasın kaidoyu güçsüz göstermek istemiyorum kaido aşırı güçlü, anlatmak istediğim oden de çok güçlü bir karakter.
 
Oden ve Kaido denk adamlardı çarpıştıkları sırada. Bu arada Lucci vs Luffy konusunda 2 yıl önce ile sonrası arasında benzerlik kuran @RedTeroR'e şunu sormak isterim:

Luffy 1040. bölümde yenilirken Kaido Oden'i anımsayarak tıpkı onu yendiği gibi Luffy'i de yendiğini düşünüyor. Peki Nene olmasaydı Oden kazanacaktı diyen @RedTeroR bunu CP0 olmasaydı Luffy kazanacaktı şeklinde hiç neden savunmadı? Evet size soruyorum @RedTeroR bey.

Gerisi sizde hakim bey. (Korsanfan)
 
Luffy 1040. bölümde yenilirken Kaido Oden'i anımsayarak tıpkı onu yendiği gibi Luffy'i de yendiğini düşünüyor. Peki Nene olmasaydı Oden kazanacaktı diyen @RedTeroR bunu CP0 olmasaydı Luffy kazanacaktı şeklinde hiç neden savunmadı? Evet size soruyorum @RedTeroR bey.
Oden orada bitirici vuruşu yapacaktı. Luffy ise g4 formunda son atağım tarzında konuşuyordu. Senin dışında kimse orada Luffy'nin bitireceğine inanmaz. Alakasız olaylar yani.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık