Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1111: Güneşin Kalkanı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 111 58.7%
  • Orta

    Kullanılan: 47 24.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 31 16.4%

  • Kullanılan toplam oy
    189
Kaido da Oden'e bakıyor.


Bir üst karede de zaten yazar Oden'in sayılsal avantaja rağmen daha güçlü olduğunu söylemiş.
Kaido Boro Breath atıp Oden'i uçurduktan sonra kafasını çevirmiş, açıkça görülüyor yani, Oden laf sallayıp atak ismi söyledikten sonra Kaido baksa ne olacak saldırıyı alıyor o anda. Ortada 1 vs 1 yok, olsa vuramaz Oden Kaido'ya.

Yazar Luffy vs Kaido dövüşünde galip Kaido dedikten sonra, pardon güncelleme geldi kazanan Luffy diyen bir adam. Oden üstün olsa o kazanırdı zaten. Görünen ortada.

Enmayı görünce toprağa ejderha gübresi bırakan kaido odeni umursamazlık etmez zaten ya.
Sayfada kafayı çevirmiş gidiyor Kaido, Fujitora bile görür o kareyi :) Kaido gübre atıyorsa WB Shanks'ı görünce daha büyük sıçmıştır kesin, böğründeki yarayı tutarken baya acı çekiyordu :)
 
Kaido'nun en zayıf formu tam Zoan halidir. Devasa bir ejderha olduğu için saldırıya açık bir hâle geliyor. Birebir normal formundayken kapışsalar işin rengi değişirdi. Zaten Orochi'ye saldırığı o ilk anında Kaido'yla kapışması var orada denk kapışıyorlar. Sonraki savaşta da Kaido birebir dövüş formunda değil ejdarha formunda savaşa başlıyor. Aldığı o ağır yara sonrası bile çok kısa bir sürede tekrar ayağa kalkabildi. Kaldı ki Kaido en güçlü formu olan hibrid formuna geçmiş bile değil. Evet Oden çok sağlam bir güce sahipti ama bir Kaido da değildi. Hibrid formdaki bir Kaido serinin zirve isimlerinden biridir. Roger ve WB'den aşağı olduğunu düşünmüyorum asla.
 
Bir şey anlattığı yok, Momonun kadına dönüştüğünü görünce şaşırıyor
Niye şaşırıyor? tam gözünün önünde dönüşüyor zaten, korkunun resmini çiz deseler böyle çizilir herhalde ağzı yüzü dağılmış,kan ter içinde.ama sen şaşırma diyorsan ona da okeyim ölüme bu kadar yakın olduğuna şaşırıyor
 
Kaidou ölmeyi arzulayan bir adam. Zaten Oden ve Luffy dövüşünde araya biri girdi diye trip atan bir tip. Oden‘i de Luffy’i de defalarca teklemiş, öldürebilecek duruma getirmiş ama öldürmemiş. Millette yok efendim kaidou korktu, adam çağırdı falan diye bir şeyler sallıyor. Guarnica meselesinde bizzat manga paneli olmasa, onu da Kaidou görevlendirdi diyeceksiniz. Ölmek için can atan adamı, adam çağırmakla suçluyorsunuz. Kaldı ki adam defalarca tek başına vs. atmış kaç kişiye karşı. Hani adam çağırsa ne olacak, karşı taraf sanki tek başına geliyor.
 
Niye şaşırıyor? tam gözünün önünde dönüşüyor zaten, korkunun resmini çiz deseler böyle çizilir herhalde ağzı yüzü dağılmış,kan ter içinde.ama sen şaşırma diyorsan ona da okeyim ölüme bu kadar yakın olduğuna şaşırıyor
falconxpiece'de öyle olabilir ama OP'ta öyle bir şey yok. :) E.Oda gereken cevabı 72 bölüm sonra vermiş, editör de altına duygu karmaşası diye not düşmüş. :)

 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık