Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1111: Güneşin Kalkanı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 111 58.7%
  • Orta

    Kullanılan: 47 24.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 31 16.4%

  • Kullanılan toplam oy
    189
Luffy ve Jinbe'de ameliyat edilmeselerdi öleceklerdi. Luffy hâlâ yarasını taşıyor üstelik. Luffy'e kalıcı yara bırakan tek karakter.
Onu Allah bilir, ölürlerdi demek şirke girebilir, hiç girmeyelim o topa :)

Kalıcı yara olayı da konuda da geçtiği için söyleyeyim, çok abartılmış bir durum. Her karakterde kalıcı yara var ve o yarayı yapanı hatırlatıyor.

Kaido Oden'i hatırlıyor
Shanks BB'yi hatırlıyor
WB muhtemelen Garlingi hatırlıyor
Kuzan Akainuyu Akainu da Kuzanı hatırlar

Çok lafını edecek bir durum değil yani, Luffy'nin gözünün altında da sabit iz var mesela, sabit iz bırakmış bırakmamış çok önemli değil
 
Saldırı gücü yüksek olsa bile Kaido’nun o saldırıyı yemesi gene saçmaydı. Geleceği görme var, hız var. Dayanınlılığına ek hibrit moddaydı, meyve dayanıklılığı da vardı. Oda, Zoro şişirmek için zorladı o sahneyi bence.
Zorlamak mı ? Yav aksine Zoro'ya nerf attı adam. Zoro sağlam olsa nolurdu demeye getirdi, kral hakiyi adam gibi kullansa ne olurdu demeye getirdi. Allah'ım sen hasetlikten koru Rabbim.
 
Boynuzu kırıldı. Boynu da kırılmıştır. Bilinci kapalı idi. Havada öldüğü otopsi raporu ile net beyler.
Bende öyle düşünüyorum çünkü eğer magma öldürebiliyorsa kaidoyu, neden intihar etmek için yanardağa falan atlamadiki şöyle olabilir düşerken artık ölme derecine gelmiştir derisi dayanamamıstır magmaya
 
Kaido istediği zaman, bak istediği zaman diyorum, arada bir veya açık bulduğunda değil, direkt istediği zaman, Nika'ya vurup inletiyordu, bazı sahnelerde Nika KO olacak gibi gözlerinin feri gidiyordu, ağzından yüzünden kan geliyordu.
Nika Kizaru karşısında yemek ile ayağa kalkabildi. Kaido karşısında KO sahneleri trollük büyük ihtimal. Trollük amacı olmasa bile 5 saniyede kalkıyor. G4 karşısında güzel performans gösterdi de Nika'ya pek bir şey yapamadı Kaido.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık