Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1111: Güneşin Kalkanı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 111 58.7%
  • Orta

    Kullanılan: 47 24.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 31 16.4%

  • Kullanılan toplam oy
    189
senelerdir herkesin beklediği ve merak ettiği goroseinin tasarımları leş ötesi, rezalet. hepsinin japon mitinde bir yokaiyi temsil etmesini anlıyorum ama bir insan hiç mi özenmez. fairy taildeki acnologia bile daha ürkütücü bir hava vermişti bunlardan, te allam. karakterlerin tasarımları leş, birde anakarakterin elinde çocuksu duruma düşüyorlar daha da gülünç oluyor. bakın komik demiyorum "gülünç" oluyor. tasarım leş, yıkıcı güç açısından -, tek +ları sanırım hasar almamaları. o da sanırım horkuluk muhabbetine bağlanır.

tayfanın durumuda rezalet, aşırı pasifler. tüm yükü iki üç karakter çekiyor diğerleri hadi onu taşıyalım bunu kaçıralım onu yapmamız lazım gibi incik boncuk şeylerle uğraşıyor. goda hızlı hızlı ilerleyeyim diye hem karakterlerin tasarımlarını leş ötesi yapmış hem de senaryoyu sıçmış batırmış. dövüş çizimleride leş. bu seri okunmaz.
 
Sonraki panelde hemen kalktı diyorlar da ayakta olan Sentomaru Lucci'nin ayakta olduğu panelde kaç saniyede yıkıldı onu hesaplayamadılar.
Bunu söyledim. Paneller arası geçiş var. Ortalık yatışmış. Sentamaru düşmüş felan. Lucci o sırada yara bandı takılmış. Öyle saniyelik olay değil.
 
Bence lucci sol kol seviyesi bile değil, ne bir jozu , ne bir cracker eder. tam bir fiyasko , oda karakterleri bu kadar uzun yaşatıyorsa tek sebebi ileride işimize yarayacak olmaları , bknz: ceaser.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık