Bölümde olmadığı zaman bile dilde Karasakal varsa bunun başka bir anlamı olmuyor biraz da bölümde ki karakterleri eleştirmek gerek.Çıldırtma değilde diyoruz ya final villian falan filan, keşke ona yaraşır hareketler yapsa.
Bölümde olmadığı zaman bile dilde Karasakal varsa bunun başka bir anlamı olmuyor biraz da bölümde ki karakterleri eleştirmek gerek.Çıldırtma değilde diyoruz ya final villian falan filan, keşke ona yaraşır hareketler yapsa.
Orası da doğruOnu o şekilde değerlendirirsen Karasakal’ın da Nika’dan farklı bir durumu yok.Adamın iki meyvesi uyanmamış olmasına rağmen dünyayı yok edebilecek güçte.
Deprem meyvesinin dünyayı yok edebileceği söylendi.Karanlık meyvesi ise her şeyi çekebiliyor, rakiplerinin meyve yeteneğini iptal edebiliyor.
Düşün Karasakal’ın hem karanlık meyvesinin hem de deprem meyvesinin uyandığını.Nikadan daha tehditkar.
Magellan'ın yeteneğini bilip kendine çekse ve o sırada havadayken Magellan zehrini kullansa acaba kim yenerdi. Zehri meyve gücüyle içine mi çekerdi ?Magellana atar yapam tek yiyem, Marineforda gelem Shanks abim kurtarsın beni, Law'a 5 kişi dalam zar zor yenem, Rayleigh abim gelmiş ben kaçar. Ful şansa yaşıyor karasakal helal olsun.
İşte ben o sırada ışınlanarak kaçtığını düşünüyorum. Burada da söylüyor meyvenin kapanması için bedene dokunması gerektiğini. Çekimlerde saldırı almamıştır, kaçmıştır. Alması için odak noktasının dağılması lazım. (Diğer üyelerin üzerine oynaması, tayfasının zor durumda kalmış olması gibi...) Yenilgisindeki en büyük pay deprem meyvesi bence ve haki.Savaşa başladığı ilk bölümde dövüşe ara verip sahne atlarken yakalanmak üzere. Yoyo gibi düşün çekip deprem yumruğuyla indiriyor Law'ın yerde olması bir şey ifade etmemekte.
@sensey bu iş buraya sıçrarsa çaycı amcayla bağlantını forumun selameti için Kizaru gibi içimiz kan ağlaya ağlaya gözümüzü kapatarak ifşalasak ayıp etmiş olur muyuz? Yoksa modumuz şöyle takılacağız zaten de sorayım dedim.
Kizaru karasakala karşı böyle dövüşmez Güneşin oğlu olur birden hiç görmediğimiz yetenekler sergiler.yalnız karasakalın meyvesinin tersi kizarunun meyvesi aydınlık-karanlık , bence kizaru ışık saçıp etrafı aydınlatırsa karasakalın meyvesinin gücü azalır diye düşünüyorum
Bence çok uçuk bir fikir naruto mu izliyoruz rinnegan sayesinde çakra emme falanMeyvenin ruhunu çekip alıyor, hakiyi de alabilir bence. Mangada geçmedi, fikir sadece.