Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1108: Tüm Dünyanın Dikkatine!

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 124 69.3%
  • Orta

    Kullanılan: 39 21.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 16 8.9%

  • Kullanılan toplam oy
    179
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onu o şekilde değerlendirirsen Karasakal’ın da Nika’dan farklı bir durumu yok.Adamın iki meyvesi uyanmamış olmasına rağmen dünyayı yok edebilecek güçte.

Deprem meyvesinin dünyayı yok edebileceği söylendi.Karanlık meyvesi ise her şeyi çekebiliyor, rakiplerinin meyve yeteneğini iptal edebiliyor.

Düşün Karasakal’ın hem karanlık meyvesinin hem de deprem meyvesinin uyandığını.Nikadan daha tehditkar.
Orası da doğru
 
Magellana atar yapam tek yiyem, Marineforda gelem Shanks abim kurtarsın beni, Law'a 5 kişi dalam zar zor yenem, Rayleigh abim gelmiş ben kaçar. Ful şansa yaşıyor karasakal helal olsun.
Magellan'ın yeteneğini bilip kendine çekse ve o sırada havadayken Magellan zehrini kullansa acaba kim yenerdi. Zehri meyve gücüyle içine mi çekerdi ?
 
Savaşa başladığı ilk bölümde dövüşe ara verip sahne atlarken yakalanmak üzere. Yoyo gibi düşün çekip deprem yumruğuyla indiriyor Law'ın yerde olması bir şey ifade etmemekte.
İşte ben o sırada ışınlanarak kaçtığını düşünüyorum. Burada da söylüyor meyvenin kapanması için bedene dokunması gerektiğini. Çekimlerde saldırı almamıştır, kaçmıştır. Alması için odak noktasının dağılması lazım. (Diğer üyelerin üzerine oynaması, tayfasının zor durumda kalmış olması gibi...) Yenilgisindeki en büyük pay deprem meyvesi bence ve haki.

Augur adada yeni göründü (savaşın başlayıp bitmesi 18 bölüm girmiş araya savaşın bittiğini görmemizden bu yana da 26 bölüm geçmiş), bu savaş Egghead'a ayak basalı 2-3 bölüm sonra başladı. Ne kadar uzadığı da buradan baz alınabilir.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık