Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1050: Onur

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 152 45.9%
  • Orta

    Kullanılan: 83 25.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 96 29.0%

  • Kullanılan toplam oy
    331
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyseki 1-2 tane yara bandı yapıştırmışlar, o da olmayabilirdi. İlk bölümde gözünün altını kesince oluşan iz hala duruyor ama 2 Yonko tayfalarıyla birlikte iniyor, bu kadar bile sabit iz yok. İleride Zoronun gözünü de babunlar parçaladı derse tam olur. :)
 
Güzel bölüm bigmom ve kaido kısmının muallakta kalması sınır bozucu. Momonosuke de gözlem hakisi var ve kaido artık yok derken öldü mü yoksa yenildi mi anlamında kullanıldı muallakta bu adam bunu neden yapıyor bize açıklamazsa yıllarca da her silueti bigmom ve kaidoya benzeticek insanlar
 
Akainu ve Kuzan makam koltuğu için kavga etti ikisi de perişan oldu. Kuzan uzuv bile kaybetti. Gel gelelim Luffy koca imparatorun elinden ülkesini aldı ama yara bandı ile sıyırdı paçayı. :alkis:
İşte bu yüzden Luffy öldü Nika halletti işi diyoruz.Evrenin istatistiklerine tamamen aykırı.Meyvenin aklı var diye boşa denmedi.Hükümetten kaçtıysa etrafında saçma olaylar olmuş öyle kaçmıştır gücü çevreye yayılmıştır.Zihin kontrolü yada ayaklanma olacak hali yok ya.Meyve şeytanı yenmeden bile etkili yani gücünü açığa çıkarıyor.İlerde detayları gelecektir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık