Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010: Fatihin Hakisi

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    412
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sayının Teknik Analizi


Son sayfaki bu panel ise çok hoşuma gitti. Luffy'nin saldırısından sonra yumruğunun havada kalmasıyla ortaya muzaffer bir poz çıkmış. Etkileyici bir an.

Okuduğunuz için teşekkürler.
Eline sağlık hocam. Yazacaktım unuttum senin analizinle tekrar aklıma geldi. Hoşuna gittiğini söylediğin "Luffy'nin muzaffer duruşu" bana şunu hatırlattı.
 
Fatihin hakisini cok sacma bi yere bagladi maalesef. Sunun gorunmez silahlanma hakisinden farkini biri aciklayabilir mi? Ne surekli vurgulanan iradeyle bi alakasi var ne de liderlik ozelligiyle. Maalesef sacma sapan bi sallamasyon ozelligi geldi kral hakinin. Eski haliyle insanlarin iradesini baski altina almak olarak kalsaydi cok daha orijinaldi.
 
"Güç yanlızca buyuk tehlike anında çiçek açar . " Bölümün özeti buydu.Geçen haftaki büyük darbeden sonra Luffy artık Kaido yu yenecek hakiye sahip .Daha önce yeteri kadar yoktu ama artık şimdi var diye bölümde bolca gözümüze sokuldu.Bu arada Zoro da aynı mantıkla güçlendi. Kid ise umutsuz vaka otur sıfır :hhh:

Yani Luffy aslında bir Saiyan .Songoku nun emmoğlusu :artiz:
 
Bölümle ilgili söylemek istediklerim

-Zoro %110 kral hakisine sahip ve farkında olmadan bunu kullanıyor. Kaido'nun yorumu ve o an bulutlardaki hareketlilik bunu kesinleştirdi.

-Luffy'nin g3 ve g4 dışındaki savaşları çok daha estetik. Bunun güçlü bir şekilde önemli bir savaşta sergilenmesi çok güzeldi.

-Law'un cüretkarlığı ve Zoro'yu koruması çok iyiydi.Perde tekniğini anlayamadım ve merak ettim.

-Çizimleri çok beğendim.

-Zoro'nun ve Law'un bu saldırılarının Kaido'ya zamanla yine hasar vereceğini düşünüyorum. Zoro'nun tekniğin ismi öldürmez süründürür temalı İngilizcesine bakmadım ama aklıma burdan geldi.

-Law'un aşağı inmesini beklemiyorum.(inattan) Zoro fazla hasar aldığı için ona bir tahminim yok. Ama yukarıda veya başka bir yerde bence bir parça daha bir şeylere katkısı olacak.

-Luffy bence şu ana kadar olan en büyük power up ını aldı ve Kaido'yu indirme yoluna girdi.

Bir sorum var size.. Luffy eğer Kaido'yu yenerse Kaido'yu öldürmeyecek. Seride öldürdüğü bir kişi dahi yok. Tayfa da bunu yapacak bence sadece Zoro var ama onun da hali belli şu an. Sizce Kaido ölürse bunu kim yapar? Veya şöyle sorayım Kaido'ya bu arc sonu ne olacak?
İnattan ziyade kopuk koluyla oradan oraya savrulurken bile savaş alanını terk etmemeyi tercih eden biriydi. Ama aşağıda Linlin var. Kaido gibi ezik olmadığından Kid ve Killer'ı katık edebilir kendine. Epeydir bir şey yemiyor, acıkır falan mazallah.
 
Kaido hibrit mod açtı ama niye fiziksel olarak güçlenmiş gibi hissettirmiyor? Sadece elementler eklemeye başladı.

Luffy şunları normal kaido’ya yapsaydı da hibrite gear 4’le karşılık verseydi bence daha iyi olurdu. Meyvesiz kaido’ya bişey yapamayıp hibrit kaido’yu normal yumrukla uçurması tuhaf duruyor.
 
Bölümler güzel ilerliyor. Beklenti dışı bir mevzu henüz gerçekleşmedi. Umarım bu güzel sahneler tüm savaş alanına yayılır.
 
Çatıdaki herkes pert oldu. Sanırım sıra Sanji'de. Biraz da o döver Kadiou'yu. Birkaç kişi daha gelecektir. Daha çok dayak yiyecek Kaidou. Dövmeyeni dövecekler, iş o noktaya geldi artık.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık