Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1006: Onurlu Savaşçı Çiçek Hyogoro

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    226
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerek queen ve kingin şimdiye kadar ki gösterilen halleri , gerek bm tayfasındaki komutanların gösterilişi(kata hariç) gerekse wb tayfasının marinford da amirallere karşı gösterişi(kol kaybeden 2. Komutan, bir kişiyi tutamayan tüm komutanlar ) sonrası reylieg reisin bu yaşta borsalinoya verdiği ayarla korsan kral tayfasının hakkaten çok üst seviye olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen bizimkilerde öyle oluca. Tayfada illaki güç sıralaması olucak ama gerektiğinde yonko amiral tokatlayacak yada en azından başabaş gidip kaybedecek 3-4 eleman olucak. Lufy zoro sanji(tabi kadın amiral yada yonko değilse ) jimbei franky.
 
Marco top gibi oynuyor King ve Quenn ile :D

Big Mom adasında Luffy'nin rakibi yonkounun as adamları olduğu için Katakuri güzel işlenmiş bir karakter olarak karşımıza çıktı fakat Wanoda maalesef bu böyle olmadı. Kaidonun as adamları çok güçlüler evet ama karşılarına Marco gibi bir adam gelince birazcık heybetleri düşüyor ve açıkcası Marco yerine bizim tayfadan birilerinin onlarla karşılaşmasını isterdim. Sınırlarını zorlarlardı ve asıl güçlerini görürdük.

Ayrıca Big Mom'un tayfası bana göre Kaidonun tayfasına göre daha ilgi çekici gözüküyor şöyle bir bakınca.
 
Perospero Yonkou'nun 5. adamı. Kaido tayfası 3 komutan+Who veya Sasaki oluyor bu kişi. Eşleşmelere bakarsak eğer Jinbei 4. adamla dövüşüyor, Franky ise yonkounun 5. adamı ile dövüşüyor.

Sasaki ile aynı güçte.

Perospero ayda dönüşen Carrot ve Wanda'dan hasar aldıktan sonra Brook ve Chopper iş birliği ile yenilebilir.
Denklemdeki tek hata Perospero 4. Adam, Snack 5. Adam. Who's Who 4. Adam, Sasaki 5. Adam.
 
Sanjiye en çok ihtiyaç duyulan yer çatı ama haberi yok reisin şuan K. hakisi yetmiyor reisin yetse orada belirirdi hemen :rolleyes:
 
Şu atlanıyor, Marco da yara bere izleri var.

Ki gördük önceki bölüm King buna ateş atıyordu.

Marco tek taraflı üstün gelmedi, sadece bu bölüm savaşın içeriğini gördük.

King ve Queende vurmuş buna.
Adam hem büyük bir insan kitlesini çok güçlü bir hastalıktan koruyor, hem de sağlamlıkları ortada meyvelere sahip iki yonkou as adamını tekme tokat dövüp, korkudan titretiyor.
E tozlansın üstü de bir zahmet.
Sanjiye en çok ihtiyaç duyulan yer çatı ama haberi yok reisin şuan K. hakisi yetmiyor reisin yetse orada belirirdi hemen :rolleyes:
Çatıdaki tek kadın Linlin. Onun da zaten kimseye ihtiyacı yok. O yüzden anlamıyordur. :D
 
Bu adam gibi kişilerle Supernova hyplıyor Oda farkında mısın ? bence yenmeleri saçma olurdu. Jack kaçtane sulongu tek alıyor ve bu kaçtane dediğim Inu ve Nekonun 5 tane elit adamı da dahil. sadece Carrot ve Wanda, 700 milyarlık adamı mı aradan çıkaracak ? asıl üzücü olan işin içine bulut sokması
Güç dengesi konuşmak saçma olduğu için o mevzuya girmek istemiyorum, konu fazla dağılır. Zaten senin yazdığın mesaj ne kadar mantıklı sence, Oda saçmalamış olmuyor mu?

Benim merak ettiğim Peros'a coşacak kadar ne yaşattı bu Carrot. Tasarım olarak koy bizim tayfaya, o derece iyi aslında.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık