Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1005 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arc başında gördüğümüz güçler üzerinden öyleydi.
Zoro çatıda yaptıkları ile şu an
Luffy > Zoro > Cimbe > Sanji
Arc sonu Sanji de Cimbeyi geçer bu kadar gömülmesine rağmen.
Jinbei de kendi tayfasıyla BM tayfasından kurtuldu bunlar olurken. Ben balığı hala önde görüyorum. Mesele yonkouya karşı bir şeyler yapmaksa bir arc önce Jinbei de yaptı. Ama tabi enmaya alışır da tam bir hakimiyet kurarsa Zoro geçebilir o zaman.
 
Bence bu tam olarak güçle alakalı değil de her zaman çöplerin Luffy'ye atarlanması gibi içi boş bir kibir. Bence yıkımcıların attıkları laflar dahi onların kendilerini bu kadar büyük görmelerine yönelik. Yoksa gücünüz yetiyorsa yenin kafasındalar.
Diğer tayfalardaki üyeler genelde potansiyeli değişmeyen tipler. Örneğin Perospero Cracker'ı geçemiyor. Ama Kaido potansiyelli ve kaptan olan kişileri dövüp dövüp kendine saygı duydurup adamı yapmış. 3 Nova bile var tayfasında. Tobi'ler de aynı şekilde. Bunların hepsinin yukarıyı zorlama potansiyeli var. 1 yıl sonra olmazsa 5 yıl sonra var.

Şimdi Drake'în yaptığı atar boş olabilir mi? Ya da Apoo'nun? Diğerleri de potansiyel vadeden kaptanlarmış. Direkt Kaido'nun ası olmaya çalışıyorlar. Page One ufacık çocuk. Potansiyeli baya yüksek mesela.
 
Sasaki, Arlongun kılçığını dişlerini karıştırmak için kullanır da geri kalanda haklısın.

Bu kadar beklenti oluşmasının sebebi bu isimlerden bazılarının Queen'in yerini doldurabilecek gibi bir hava oluşturulmasıydı haliyle bir beklenti oluştu. Sonrasında tüm beklenti hava cıva oldu tabi.
Sasakinin Arlongtan bu kadar güçlü olduğunu neye dayanarak söylüyorsun .Birisi Fisher Tiger ve Cimbeden sonra 3. Balık adam birisi
Adını yeni duyduğumuz bir karakter.
 
Sasakinin Arlongtan bu kadar güçlü olduğunu neye dayanarak söylüyorsun .Birisi Fisher Tiger ve Cimbeden sonra 3. Balık adam birisi
Adını yeni duyduğumuz bir karakter.
Arlong hiçbir şey bilmeyen, macerasının başındaki Luffy'ye kaybetti.

Sasaki tahmini olarak Yonkou'nun 5. adamı veya 6. adamı. İnanılmaz bir güç farkı var. 100 milyonlu korsanlar bile inanılmaz korkutucuydu. 20 milyonluk Arlong karşısında Sasaki nefesiyle tek atar. Kendi uğraşmaz bile. :D
 
sanji queen ile kapışacak bu kesin. sonra küçük bir ihtimal zoro ile birlikte king'e de girişebilirler.
sanji queen'e teke tekde girişebilir, drake veya franky sanjiye yardımcı da olabilir onu bilmem. drake bence süpernova kontenjanından kaido ile kapışan ekibe katılacaktır diye düşünüyorum. malum yukardakiler ilk denemelerinde başarısızlığa uğrayacak, bu arada bir takım olaylar olacak bigmom gidecek ve kaido ile dövüşün ikinci perdesinde çok daha kalabalık bir grup sadece kaido ile kapışacak.
bu bölüm robin nihai rakibini buldu. usoop ve nami de rakiplerini buldu. franky ve jinbei şu anki rakiplerini kolayca geçeceklerdir. kınlar jack ile kapışacaktır ama kınlar olmazsa jack ile karşılaşma ihtimali en yüksek olan jinbeidir. zoronun da tekrar kaido karşısına çıkmadan önce king ile kapışıp powerup alması olası. marconun iyileştirme gücünü görmedik henüz, marco herkesi iyileştirip, kendisi güçsüz kalacaktır diye düşünüyorum. birde ada yere indiğinde bigmom tayfası olaylara katılabilir ama şu an birşey söylemek zor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık