Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1005 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir zamanlar Sanji sever olarak Sanji'nin düştüğü şu hallere gülmüyor aksine üzülüyorum. Komedi sahnesi olarak çiziyorsa Oda ağır batıyor. Yıldım artık Sanji'nin düştüğü halleri görmekten. Rakip olarak karşısına Tama bile gelse dayak yiyecek herif. Görünmez olabiliyorsun King ve Queen arasına girip çıkmışın sırf kadın diye bu kadar alçalmamalı. Gram güvenim yok. Usopp'a Chopper'a daha çok güveniyorum yemin ediyorum tayfa içinde.
 
Son düzenleme:
Jackin İnu ve Neko için dediği şu sözler.
'They may be half dead after their fight against Kaidou, but they are still too powerful for someone from “Tobiroppo” to face them '
Bu şaşırtıcı bir söz değil ki. Tobiroppo'nun hepsi de yıkımcıları indireceğini iddia ediyor. Yıkımcılar da onlar kim biz döveriz havalarındalar sürekli.

Yıkımcılar gene kesin olmasa da onlardan güçlüdür ama iki tarafta da bu tarz bir görüş hakim.
 
Uçan altılılar için bu söylenen söz bir çok şeyi açıklıyor.

Yaralı Inu ve Neko'ya bile rakip olamazlarmış.

Yani Franky,Robin gibileri bunları yenebilir.

Sanji,Zoro gibi adamlarıda bu çöpler kesmezmiş zaten.
Xdrake istisna diye düşünüyorum.
Usopp ve Namiye Ulti Page1 rakip oluyor seviye ortada.
 
Bu şaşırtıcı bir söz değil ki. Tobiroppo'nun hepsi de yıkımcıları indireceğini iddia ediyor. Yıkımcılar da onlar kim biz döveriz havalarındalar sürekli.

Yıkımcılar gene kesin olmasa da onlardan güçlüdür ama iki tarafta da bu tarz bir görüş hakim.
Yıkımcıların, Tobi Roppo'nun onları umursadığı kadar Tobi Roppo'yu umursadığını düşünmüyorum.
 
Bir zamanlar Sanji sever olarak Sanji'nin düştüğü şu hallere gülmüyor aksine üzülüyorum. Komedi sahnesi olarak çiziyorsa Oda ağır batıyor. Yıldım artık Sanji'nin düştüğü halleri görmekten. Rakip olarak karşısına Toki bile gelse dayak yiyecek herif. Görünmez olabiliyorsun Kin ve Queen arasına girip çıkmışın sırf kadın diye bu kadar alçalmamalı. Gram güvenim yok. Usopp'a Chopper'a daha çok güveniyorum yemin ediyorum tayfa içinde.
Sanji'yi pek sevmem ama seride en çok üzüldüğüm karakterdir kendisi.Eichiro Oda'nın komik sandığı halleri yüzünden düştüğü durumları haddi hesabı yok.
 
Jinbe Akainu, BM engellemiş adam ne demek başka da bir şey yapamaz? :(Tayfanın Luffyden sonraki en büyük savaş gücü şu an Jinbeidir.
Oda'nın pek öyle düşündüğünü sanmıyorum.

Ayrıca bizim taraftakiler ana düşmanları ile dövüştükten sonra Boss'u Luffy'yi gelene kadara tutma dışında veya adadaki büyük olaya karşı bir şeyler yapmak dışında genelde boş boş takılıyor. Gidip 2. kişiye daldıklarını 1000 bölümdür görmedik. Ondan Who'dan sonra gidip başkasıyla kapışmaz Kaido veya BM hariç.
 
Daha önce söylemiştim bizimkiler partiyi basmasalardı, Şuan Jack kürdanla dişlerinin arasında ki bir kaç çöpü çıkartmaya uğraşıyordu. Bunların en babası olarak görülen Who, Jinbei'yi zorlayamıyor bile.

Zamanında ne beklenti oluşmuş bizde be.
O zaman da dedim yine diyorum Forumun yeni karakter zaafı
Yonkou var 3 as adamı var
Supernovalari var Xdrake apoo hawkins
Artı 5 sağlam denilen karakter o kadar güçlü olamazdı Bence Arlong Sasakiden güçlüdür.
Frankynin onu almasına şaşıranlar var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık