Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1005 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jack neden bu kadar küçümseniyor anlamış değilim. Adam bildiğin Kaido'nun bir alt sürümü gibi inanılmaz dayanıklı. Sanji ciddi ciddi Jack'i alsın Oda'nın bu arctaki en büyük kıyağı olur bu. Sanji bir sonraki arc gitsin yeni amiralle falan vs atsın. Ahali öyle bir konuşuyor ki görende Jack'i Bobbin miydi neydi "Bm'nin tek kurşuna giden elemanı" ona denk sanacak. Böyle bir karşılaşma olursa Sanji Jack'i savaş sonuna kadar oyalasa yeter.
Odanın en saçma olayı bu zaten Luffy zar zor komutan alırken millet Zoro ve Sanjinin komutanları alacaklarını sanıyor.
 
Kaido okuyucuya full zarar. Adam şerefli ölümlerden bahsedip Kınlara masaj yapıp alt kata asansörle yolladı. Öyle bir noktadayız ki Kınların kendini savunacağını düşünen okuyucular var. Kaido az dediklerini yapsa Kınların yarısı çoktan ölmüştü, diğer yarısının da kolu bacağı kopmuştu. Kalanların amacı Wano'nun kurtuluşunu görmek ve gelecekte basit görevler almak olabilirdi. İçlerinden birkaçı az zararla atlatsa yine tamam.
 
Sanji'nin rezil olduğu son bölüm budur diye tahmin ediyorum. Bu bölümden sonra dolar gibi yükselecek. Yükselmezse yazıklar olsun.
 
sanji vs queen'e gider tahminleri mantıklı çok ortak nokta kurdu gerçi o zaman jack'i kim alacak soru işareti oluyor zoro da kaido karşısındaki tayfada kalır ki ben oda'nın bunu yapacağını sanmıyorum king çatıdaki savaşa ya da zoro king'in yanına gider zoro vs king olur
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık