Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1005 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Isin sakasini bir yana birakirsak, Oda gercekten de once Sanji vs Jack, sonra da Sanji vs Queen yaptirabilir. Bence Sanji icin cok cok daha iyi olur bu. Gucten dusmus Jack ve birkac Gifter karsisinda once kendisini gelistirir, cunku bu adam Okama adasina neredeyse hicbir sey ogrenmemis, el yordamiyla bir seyler deneyip gelmis kivaminda. Luffy Rayleigh’den, Zoro Mihawk’tan egitim almisken Oda bu adama Dragon’un hapisane kosesinde bir yerde unuttugu Ivankov’dan egitim, gerci buna egitim demeye bin sahit ister, aldirdi. Kendisini yavas yavas, emin adimlarla gelistirip sonra gercekten hali vakti yerinde bir komutan almasi en dogrusu olur onun icin de.
Sanji’nin catiya cikmayacagini dusunuyorum. Oda supernova vs Yonko’yu fazlasiyla vurguladi, kalan 4 kisiden 3’u kesinlikle Drake, Hawkins ve Apoo’dur. Sonuncu kisi belki Yamato ya da Marco olabilir, ya da disardan Bege’yi falan getirir Oda belli olmaz.
 
Sanırım Kaido'nun tayfasının gerçekten en işe yarar karakteri Jack.
Tayfadan Jack'i çıkarırsak geriye hiçbir yapılmış işleri kalmayacak herhalde. Bu nedir arkadaş?
Jack oraya koş, Jack buraya koş, Jack şuraya koş. Jack de garibim ne Kinge, ne Kaido'ya ne de Queen'e sesini çıkaramıyor hepsine abi çekiyor.
Şimdi de böyle bir karakter gidecek, Hasır Şapkalar'ın savaşmak ile ilgisi olmayıp tek hayali kadınlar olan üyesi Sanji'ye kurban olacak.

Neyse bakalım görelim Oda ne planlıyor..
 
Ben mi yanlış gördüm yoksa Oda 3. haftayıda mı arayla kapatacak :) sanji bölümü mü olur arkadaş her sanji görüşümde fatiha okuyasım geliyor. Neyse umarım robin falan ortalığı şenlendirirde boş hafta geçirmeyiz


Sanjinin kadın madın bir yere kadar arkadaşlarımın canı tehlikedeyse deyip girişmesi gerekir bence. Aşsın bunları.
Fairy tailde olsa olur da Oda'nın sanji trollemesi bu ağam raftele kadar bunu göreceğiz
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık