Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1001: Onigashima'daki Canavarların Savaşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoronon Kaidoyu kesememesi iyi oldu kesse herkes kılıçtan bilecekti.Artık Enmayı, kutsal kase gibi görme olayıda bitmiştir diye umuyorum.
Enma sadece bi araç zoronun kendi gücünü açığa çıkarabilmek için ideal aynı zamanda iki tafafı keskin bi kılıç diyebiliriz + ciddi manada güç ortaya çıkarmasını sağlıyo ama - yanı bi anlık bile kontrolünü kaybetse savaşta olan kendine olur zoro enma vb güçlü kılıçlar kullanmasın demek ( diğer karakterlerin eşyalarıda dahil) luffy meyvesini kullanmasın demek gibi bişey adam kılıç ustası kontrolü en zor kılıcı kullanıyo şuan yani
 
Kaido’nun amacı aslında bizimkilerle aynı farkeden oldu mu ? Kaido kendinden beklenmedik bir vizyon gösteriyor novalar israf olacak derken.Adam 9 kını novaları falan tayfaya katıp fabrikaları büyütüp koca anayla da ittifak kurarak ileride hükümete savaş açmak istiyor çünkü.Amaç aynı yöntemler kötücül.E tabii peygamber olmadığı için o kadar müttefik çekemiyor kendi tarafına. :D Ancak peygamber sabrı olabilir Kaido’da ondan emin değilim.:hhh:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık