Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Portgas D. Ace

Bu kapışmayı kim alır?


  • Kullanılan toplam oy
    319
Düşünmüyorum. Wano başladığı andan itibaren Zoro'nun yaydığı enerji olsun iki yıldan sonra girmiş olduğu tüm dövüşler olsun elimizde bir dolu veri var yani. Serinin En sıfatına sahip karakterlerinden biri tarafından eğitildi sonuçta Zoro. Ace EN güçlü adamın yanında olup hiçbir şey yapamamış bir karakter. Zoro'ysa en güçlü kılıç ustasının yanındaydı. Net bir gerçek bu. Zoro'nun seviyesi artık sınır tanımaz. Hocası olan Marineford'a piknik yapmış birisi. Kendisinin bu saatten sonra ondan aşağı kalır yanı yok. Zoro üst ligin karakteri artık. Wano'nun sonundaysa bu başlığa girip insanlar Zoro, Ace'e tek atar diyecek (ömrümüz yeterse).
Zoro mihawk ile denk diyorsun yani ?
 

Üye silindi 1004

Zoro mihawk ile denk diyorsun yani ?
Dövüşseler günler sürer tıpkı Ace'le Jinbo denkliği gibi evet. Roronoa Zoro Wano'yla beraber artık Mihawk'a denk. Wano sonundaysa onu geçer. Ace'le de kıyaslayamaz artık kimse o saatten sonra.

Sana göre hangisi daha sıcak ?
Ace'in ateşi çok sıcak bi ateş değil malum Karasakal'ın vücudundaki tek bir kıl bile yanmadı. Sanji'nin ateşi daha sıcaktır bence.
 

Üye silindi 1004

Hayaller yonkou, hayatlar yonkou 2-3. kaptanı(en iyisi, o da bizden olsun) o zaman.:oleyo: Yazık la onca yıldır Mihawk diye boşuna beklemişiz.:hhh:
Yonkou kaptanıyla dövüşeceği belli değil. Bir dolu samuray yenecek orada Zoro. Hatta belki de rakibi direkt koca bir ülkenin Shogun’u olacak. Samurayların başını yenen Roronoa Zoro o saatten sonra adam tanımaz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık