Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Portgas D. Ace

Bu kapışmayı kim alır?


  • Kullanılan toplam oy
    319
Konuyla alakalı ilk yorumumu yazayım.

Bence oy kullanırken karaktere olan kişisel duyguyu katmamak lazım.
Burda çoğu kişi malesef yine sevdiği karakteri savunuyor. Tabi doğal bir şey bu ama böyle kafa kafaya giden ve bu kadar hassas bir konuda kişisel duygular kenara atılmalıydı bence.

Acei pek sevmem ama şimdi gelip de ace de kimmiş çakmak olarak çalışsın diyip zoroya oy basmam.

Ace kendini hep kanıtlamak istemiş fakat bunu bir türlü başaramayan veya buna yetersiz olan birisi. Artık buna Unlucky mi desem veya bahtsız mı desem bilemiyorum.

Gelelim zoroya (üzgünüm reis).
Zoro daha ağır toplarla karşılaşmadı ve pica denen taş yığınına şovunu yaptıktan sonra gereksiz yere acayip yüceltilen biridir forumda. Malesef mihawk ve doflamingo diye devam ediyor bu kadro.
Zoroyu yerli yerinde ve cidden seviyeli
bir şekilde öven çok ama çok az kişi var forumda.

Şimdi bu vs ile ne alakası var diyeceksiniz.
Çok alakası var. Acein şansız olmadığını ve kendini kanıtlayabilecek düzeyde olduğunu savunanlar ile zoro aşığı kişilerin savaşıdır bu konu.

Ace meyvesini iyi kullanıyor buna karşılık zoro da kılıçlarını iyi kullanıyor. Ace mobil olarak daha üstün birisi buna karşılık zoro daha hantal kalıyor bence. Ace logia savunması dediğimiz olayı yapabiliyorsa o vakit zoronun işi çok zor.

Gelelim saldırılara. Ace ortalığı yakıp kavursada ben zoronun saldırılarını çok daha tehlikeli görüyorum. Zoro bir yerini yaksa ace kadar sıkıntı yaşamaz ama ace kılıç darbesi aldımı çok daha fazla sıkıntı yaşar.

Bakınız şimdilik ace diyorum.
Ace mobiletisini ve meyvesini düzgün kullanırsa ve egosuna yenik düşmezse kol bacak mı artık ne kaybederse bir şekilde kazanacağını düşünüyorum. Bu ark içinde zoroyu düzgün bir şekilde gördüğüm zaman ve gerçekten aha cidden acei aşabilecek güçte olduğunu gördüğümde gelip buraya oyumu her türlü değiştiririm zaten.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık