Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Portgas D. Ace

Bu kapışmayı kim alır?


  • Kullanılan toplam oy
    319
:D
Kardeş sen çok güçlüymüşsün ya sen bekle ortamdan 2 dakika 'uzayıp' geliyorum. Hüloğğ bir el atın ya davar gibi orada izlemeyin.


Evet. İstersen torpil ve sıvama işine hiç girmeyelim luffy fanlarını boşuna üzmeyelim.
1 milyar 57 milyonluk katakuriyi ve 860 küsürlük Cracker'i yendi. Hiç torpil olmasa bile Luffy'nin hakkettiği ödül 1.300 falandı zaten. 5. Yonkou konusunda da abartı yok. Yonkou tayfaları hariç hiçbir tayfa şu an Hasır şapka tayfasını alamaz. Mihawk falan dalsa bile tüm tayfa ile beraber indirirler.

Şimdiki Luffy Akainu ile dövüşen Ace’den daha güçlüdür ve karşısında daha çok dayanır. Orası ayrı. Fakat Ace, Akainu ile dövüşü sırasında “tek” yemedi. Luffy’yi kurtarmak için araya girdi ve öldü. Orayı düzeltmek gerek. Luffy de savunma yapmadan kendini o darbenin önüne atsa, o da ölür.
Luffy geleceği gördüğü için öyle basit bir darbeyi yemezdi. Karşıdaki kişiyi de kurtarırdı. Ondan sonrası ayrı tabi. Ayrıca Ace öncesinde de Akainu karşısında bir şey yapamıyordu. Ciddi dövüşse en fazla iki yerdi. Bir de Ace büyük ihtimalle sırtını haki ile kaplamıştır. O zamanlar haki çizilmediği için anlayamıyorduk tabi.
 
Millet ciddi değil, salyalı salyalı yazıyor ama, yine de cevap vermek lazım.
Ace düşündüğünüz gibi birisi olsa, ölümü göze alıp karasakalla dövüşmeye devam etmez. Davetini kabul ederdi tayfasına katılırdı.
Ace Akainu'dan tek yemedi, Luffy ölecekti, o'nu kurtarmak için kendini feda etti. Sonunda yenilgi olsa da yolundan dönmeyen bir adam. Şuan kaçıyorum lütfen daha sonra deneyin gibi durumlara da girmedi. Karşılaşıp yenildiği adamlardan biri Yonko, diğeri de Amiral zaten. Şu tüm novaları tek başına alanlardan. Hiç olmazsa Ace onlarla mücadele edebiliyodu o zamanlar. Başkaları gibi çaresiz durumlara düşmüyordu.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık