Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 912 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünyanın en güçlü adamının zirve döneminde Roger korsanlarının tayfasında Shanks ve Buggy vardı. :( Bakış açısı çok yanlış.

Kızın bir hayali var, denize açılmak istiyor ve abisi tarafından bu söz kendisine verilmiş. Şüphe yok ki Luffy bu sözü yerine getirecek bu kıza sahip çıkacak arkasında duracak.
Hayir değil. Tama daha çocuk.Bide çocuk bakıcılığı mı yapacaklar ona.Yerler onu bu denizde.
 
Hawkins eceline susamış hem Zoro hem luffy 2sinjn birden karşısına çıkıp "Gençler burası benim çöplüğüm burada raconuda ben keserim kafayida" edasıyla çıktıysa iyi cesaret
 
Kaido'nun karşısına çıkan novalar ne ise Luffy ve Zoro'nun karşısına çıkan Hawkins de odur. O yüzden Hawkins aptalca bir şey yapmaz. Konuşmak için orada %99.9.
 
Carrot'tam çok güzel miço olur.Çünkü o hem dovusmeyi biliyor hem genç hemde potansiyelli.Tama daha cocuk onun sevgiye ihtiyaci var maceraya değil.:D
Carrot cidden güçlü ya. Potansiyeli de var dediğiniz gibi; ama tayfada şu an Chopper'ın yancısı gibi takılıyor. İki evcil hayvan birden sarmıyor bazen. :D Zavallı Tama ise daha geçen bölüm kötü yola düşmekten kurtuldu. Küçücük kızı nerelere nerelere satacaklardı. Gelsin tayfaya. Luffy dövüsmeyi öğretir. Chopper yara bandı yapıştırmayı öğretir. Brook keman öğretir. Abaza sanji yemek yapmayı ögretir, yaşı küçük diye yürümez. Robin okumayı yazmayı, sayıları saymayı öğretir vsvs.
 
Zori bu arkın en kral karakteri olacak bence , SBS lerde Japon olduğunu hayal ederek çizdiğini söylemişti. Japon arkında güzel bir şeyler bekliyordur bence. Son sahnede karşılaşmasınlar kafi.Zoro'yu gerçekten özletti ;)
 
Belli ki sanji yine skywalk ile gelip o anda ölmekte veya zor durumda olanları kurtaracak.

Zoro ve luffy hawkinsle karşılaşacak.
Hawkins ikisini yenerse işte o zaman oturup düşünün. Görüşmek için gelmiştir.
Yine de şahsi düşüncem bu arcın puddingi hawkins.
 
Şu küçük kız tayfaya gelmesin, Oda onun üzerinden bile cinsel muhabbetler döndürür, zoofoli içeriklerden sonra bir de pedofili içerikler hiç çekilmez.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık