Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçmişin acısını mı çıkartmaya çalışıyorsun bilmiyorum ama Luffy'nin Doff'tan nasıl kaçtığı belli değil mi? Luffy'nin Gatz'ın sırtında kaçmadı mı? Bunu bildiğini varsayıp kaçış olayını onunla beraber düşündüğünü varsayıyordum. Kusura bakma ya senin kadar art niyetli olamayıp olayları masumane şekilde düşünmek benim hatam. Senin gibi kullanıcı adımızın hakkını veremiyoruz.

Bir de takip edememe falan demişsin, sanki benim hatam gibi. Yazımın içinden pirinç tanesi seçer gibi yer seçiyorsun bir de bir önceki sayfadaki yazını bile takip edemiyorsun falan demişsin. Sana orda şunu yapsaydın diye insancıl bir tavisye vermişim ama onu bile kötü algılıyorsun. Kimse senin düşmanın değil burda. İkimiz de bir hikaye üzerine tartışıyoruz. Kuyruk acın varsa direkt yüzüme söyle. Öyle yazdıklarım üzerinden bir şeyler ima etmeye çalışma. Neyse şimdi dünkünden daha ağır konuşmak geliyor içimden de şu yazdıklarından sonra boşa gideceğini anladım. Hadi kal sağlıcakla. Hee bu mesajımdan sonra yazsan bile gerekli görmezsem yazmayacağım. İstediğin kadar beni ''rezil'' durumlara düşürmeye çalışsan bile.
Birine cevap olarak yazıp yazmadığın belli değil. Luffy Dof'tan kaçtı diyenlere cevap deyip kopyala yapıştır yapıyorsun. Ben de yazının belirli bir yerindeki yanlışı gösteriyorum ve cevap veriyorum. Duyan da 1 yıl önceki mesajı alıntıladım sanır, sondan bir önceki mesajın oydu ben alıntılamadan önce. Takip edememe diyeceğim tabi ki, benim suçum mu? Daha en son yazdığın mesajlardan haberin yok, diyorsun ki ben onu şunun için dedim bir şeylere cevap niteliğinde. Nereden bileyim ben onun için dediğini? Basbayağı normal bir yazı gibi görünüyor, hiçbir kişiye cevap niteliğinde falan da değil yani. Burada Luffy'nin kaçmasına da laf atanlar var, yardım almasına da laf atanlar var. Senin dediğinin Luffy'nin kaçmamış olması ile bir bağlantısı yok. Bir şey ima etmedim, daha önceden de senin rastgele ortaya konuştuğunu söylemiş ve uyarmıştım. Gene aynı şey olmuş, sonra yok ben şuna demiştim falan. Ben onu takip etmek zorunda mıyım? Sen en son yazdığın mesajdan bir önceki mesajını bile bilmezken? Rastgele yazı atarsan hatırlamazsın tabi.
 
Lufy daha Kaido vb hep kaçacak. Sonra Oda'ya soracaklar. Elinden geleni yapardı diyecek.
Kaido'dan minimum iki posta dayak yiyecek. Yılların düzenini bozmaz kalem sahibi. Oda efendi yıllardır bütün fantezilerini Luffy üzerinde deniyor anasını satayım. :D Her türlü dayağı yedi oğlan. :/ Biraz da Kaido dövsün bakalım.
 
İnsanlar istiyor ki Zoro falan, Luffy ne bileyim, tek atsın millete. Korsanlar Kralı olacaksın sen tek atmalısın yoksa anca başımın kralı olursun gibi tavır takınıyor insanlar, çok garip.


Kısacası, Luffy hiçbir zaman bir düşmana tek atmayacak. Böyle fantezileriniz varsa sizi xvideos'a davet ediyorum.
Luffy_bellamyi_tekliyor_1080pizle-korsan.avi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık