Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 910: Wano Ülkesi'ne Doğru

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    219
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birde öncesinde kenar mahallede fakirlik zorluk çekerken gidip bütün eşitsizliğin nedeni olan kraliyetin ordusuna katılıyor, sonra üstüne de korsan olmak için askeri olduğu orduyu da bırakıp gidiyor. Daha başlangıçta değişik bir karakteri var. Sonrası malum, yazdıkların oluyor. Jinbe'yi tatmin ve tahmin etmek imkansız.
Ölmek istiyor biri şunu rahata kavuştursun
 
Serinin başında 1 balıkadam 10 insan gücünde falan dendi. Seri ilerledikçe balıkadamların tümünü toplasan 1 amiral etmeyeceği anlaşıldı. Korsan çağından önce hayalleri vardı fakat can tehlikeleri yoktu. Gold Roger adamları 1. derece fay hattından geçirdi ve öldü. Fisher Tiger olayı sanırım korsan çağının 10. yılında oldu. Bu olay onları daha da bir kıskaca aldı.
Jinbei, hükümeti sevmemesine rağmen Schibukai pozisyonunun getirdiği af kontenjanından eski kölelerin yararlanabilmesi için fedakarlık yaptı. Aynısını Boa Hancock yapıyor derseniz, arada ince nüanslar var. Biri Irk, diğeri kültürel bir etkinlik. Pandalar yok olmasın diye insanlar kaç takla atıyor...

Sonrasında Beyazsakal orayı kendi bölgesi ilan ediyor. Jinbei ona karşı minnet duyarak arka çıkıyor. Bir yanaşma durumundan söz edilemez. Ace'yi Korsankral olabilir umuduyla desteklese dahi, taraf değiştirmediği için bir döneklik durumundan bahsedilemez.

Beyazsakal ölünce bir tercih yapmaları gerekiyordu. Karasakal zaten hain, Kaido psikopat, Shanks senaryo kilitler(Luffy ile yolu kesişmez), Bigmom ise bütün ırklar temasına uyduğu için yapılacak en uygun seçimdi. Fakat BigMom, Beyazsakal gibi babasının hayrına korumadı adayı. Karşılıgında şeker istedi.

Jinbei'nin ihanet ettiği tek nokta: Kendi tayfasının da kendi önünde öleceğini hissederek ölüm zamanını erteletmesiydi. Böyle bir durumda aklı olan herkesin yapması gerekeni yaptı. Devamında tayfadan resmi olarak ayrılmadan suikast girişimini kabul etmesi, onu Karasakal sınıfına sokan bir hareketti. Intikam alması gereken bir durum yoktu. Isteseydi Luffy'ye "çekip gidelim alacağımızı aldık" diyebilirdi. Belki de BigMom un öfkesi ile bütün BAA yı yok edeceğini düşündü. bilemeyiz. Buradan hareketle Jinbei Luffy yi BAA için tehdit olarak görürse onu da bıçaklar..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık