Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu burgesse yapıyor ya ejder pençeli alev tekniği atıyor.Burgess havada dönüp yanarak uçuyor.Oradan koka ile kombine ettiğini çıkardım.Jutte konusunda parçalanmasının ortasına vurmasıyla da alakası var diyecektim demir demişsin duruma daha çok uyuyor.Law ile juttenin çok sert olan ucunu çarpıştırıyor.O sertliğe görünmez zırhta eklemiştir Law'un meyvenin kesememesini buna bağlayabiliriz bence.Smoker zırhını o noktaya odaklamış birde sert olunca law aşamamış olabilir.
Eline koka yapıyor, ateşe değil.

Uca vurma durumuna da kendin bak.

http://78iii.info/one-piece/chapter-662/4
http://78iii.info/one-piece/chapter-662/16

Ucuna vurduğu sahne bile yok.
 
Bu konuyu deniz taşı , deniz ve Karasakal'ın yeteneğini açıkladığın bir konuda görmüştüm. Gerçekten ilginç bir durum. Daha özenli hazırlanabilirdi bence. Sonuçta Skypia da deniz taşıyla ilgili bilgi falan verilen bölümler olmuştu. Zaman zaman konusu açılıyorken söylenebilirdi.
O konuyu ben on yıl önce açtım, o zamandan beridir de neredeyse hiç düzenleme yapmadım. Skypeia'da da konuyla alakalı bilgi verilmiyor. Yanlış hatırlıyorsun.
 
Shanks Yonko zaten. En kötü nasıl Yonko sağ kolu oluyor anlamadım o_O
Noktalama hatası :) Demek istediğim bu düellolar çok zaman önce yapılıyormuş. O zamanlar başa baş bir rekabet var. O zamanlar shanks ile Şahin göz hemen hemen aynı güçtelermiş anlamı çıkabilir. Çünkü düelloda birisi kaybederse arada böyle düellolar olmaz yada 1 maçı shank alıp diğer maçı şahingöz. Ace ile sabo gibi düşünelim. Shanks gücü = Mihawk gücü.
Tek kolla gerdiği gören şahingöz shanks'ls vs atmaz.Bu atmadığı zaman içersinde ikisinin de aldığı power Up'ı bilemediğimiz için anca tahmin yürütüyoruz. Shanks yonko mihawk savaş lordu.
Benim düşüncem Mihawk'ın bir yonko değil ama 1 numaralı adamı olucağı düşünüyorum. Luffy Zoro gibi düşünebiliriz.
 
Kimin kendisini nasıl gördüğünün bir önemi yok.En önemli görevlerden birisinin başında bulunan cp-9un gücünü ve Vegapunktan daha değerli kutsal ejderlerin korumalarını şabondyde gördük.

İşlere varsayım üzerinden gidersek yarım bir adamla dövüşmem diyip yarım ağız şenksi yeren bir adamın seviyesi > şenks oluyor o zaman.
Kutsal ejderlerin başında cp0 var karıştırdın sen. Lucci açık ve seçik bir şekilde çok daha güçlenmiş, neredeyse Luffy'ye doğru orantıda güçlenmiş bir karakter şuanda. Yanında da farklı olarak Stussy diye yeni bir karakter var, onlara cp9 demekte nasıl bir mantık oluyor?

Mihawk'ın Shanks'a söylediği şeyi zaten argüman olarak ciddi ciddi sunuyorlar, bizde bunu tartışıyoruz zaten. Mihawk'ın lafının neden ciddiye alınmayacağını Shanks'ın sahip olduğu bariz güçten anlayabilirsin. Shanks, Beyazsakal'dan tut Kaido'ya, Akainu'ya kadar herkese gider yapıp önünü kesebilen dövüşe davet edebilen birisi. Mihawk'ın böyle birisine laf söylemesi ancak Mihawk'ı komik duruma düşürür. Sanki Shanks iki kollu iken Yonko idi, sonradan tek kalınca yenilip gücünü ve mevkisini kaybetmişte Mihawk Shanks'ı küçümsemeye kalkıyor. Ciddiye alınacak bir laf değil benim açımdan.

Sentoumaru az çok dünyadaki güçlü karakterleri görmüş ve güçlerini tartabilen bir karakter, benim savunmam çok kuvvetli diyorsa bunu bilmeden söylüyor olamaz, en kötü ihtimalle kendisini abartıyordur ki biraz abarttığı belli, lakin buna karşı bir argüman sunmak çok zor, Sentoumaru'nun defansının aşıldığını daha görmedik.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık