Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 909: Seppuku

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    263
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok uzun zaman önceden hukukları var Kaido ile o yüzden öyle düşünüyorum.İki Yonkou'nun bir birisine ne borcu olur diye düşününce aklıma bundan iyi açıklama gelmiyor . Öyle ki Kaido'nun unutmayacağı bir şey . Kaido ve BM 'nin karakterleri genel hatlarıyla düşünülünce mantıklı gibi geliyor bana. Sana gelmedi mi?
İki tane birbirine denk korsanın illaki hukukları olur. Aynı bölgede yaşıyorlar sonuçta.
 
Denizciler Weevil'in yaptığı yıkımlardan ve Beyazsakal korsanlarını hakladığından haberdar. Sıranın Marco'ya geleceğini ve uygun bir fırsat beklediklerini düşünüyorum. Ha denizcilerde Marcoyu yakalamaya çalışabilir ama bunu onların yerine başka bir korsan yapacakken neden uğraşsınlar ki?

Velhasıl kelam olası bir Weevil bozgununda Marco denizcilere esir olarak düşecektir.
 
Ya bak hükümet tarafından resmi bir şekilde afişle ilan etmekten bahsediyorum ısrarla :) Gerçek hayattan örnek vermeden olmayacak anlaşılan. Bi devlet terör örgütü gördükleriyle ya da tanımak istemediği devletlerle hiçbir şekilde "resmi" şekilde muhatap olmaz. Çünkü muhatap olması karşı tarafın egemenliğini tanıması anlamına gelir. Ama bir şekilde görüşmeler de yürütmek zorundadır tabi. Bunlar da el altından olur resmi şekilde gerçekleşmez vs.

Konuya dönersek; isterse Akainu çıksın birisiyle sohbetinde bu Yonkou'lar Yeni Dünya'da at koşturuyor, biz yaklaşamıyoruz falan desin. Benim dediğim çok başka. Korsanlar günümüz dünyasında anlayacağın tabirle terörist kapsamında Dünya Hükümeti için. Ve tabi ki onların hakimiyetini tanımayacaktır. Buna rağmen tutup aranıyor posterlerinde imparator diye tanıtırlarsa, Oda saçmalamış olur benim gözümde ki hiç yapacağını sanmıyorum. İnşallah anlatabilmişimdir.
 
Borcun ne olduğunu bilmeden sağlıklı yorum yapamayız.
Doğru diyorsun. Peki bu Ark için ana temalardan birisi olur mu ? Aynı sayıda çıkmıştı Kayalar ile ve Denizcilerdeki ana konu bu ikisinden yola çıkan bir konuşma gibiydi.
Edit: Koca Ana ve Kaido'dan söz açılmışken diye başlıyorlar konuşmaya , onu kast ediyorum
 
En iyi kılıç ustalarının olduğu yerde Zoronun şu hareketine şaşırmaları... Seri ne hale geldi. Şu 4-5 bölümlük arcı da göstermeselerdi keşke. 100 şey bilmiyorduk 150 oldu.
 
En iyi kılıç ustalarının olduğu yerde Zoronun şu hareketine şaşırmaları... Seri ne hale geldi. Şu 4-5 bölümlük arcı da göstermeselerdi keşke. 100 şey bilmiyorduk 150 oldu.
Wano dış dünyaya kapalı bir yer. Yani ülkede yaşayanlar her gün seppuku bıçağı ile slash atmıyor bir evi ortadan ikiye ayırmıyor. Benim düşünceme göre şaşırdıkları şey bunu o bıçakla yapmaları. Zaten orada da neye şaşırdıklarını belirtiyor. Bunu katanayla yapsa aynı tepkiyi vereceklerini sanmıyorum. Bu şey gibi biraz, meyve bıçağıyla danayı mükemmel bir şekilde kesmek gibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık