Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 909: Seppuku

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    263
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bandajcı oyuncak peluş Choppi bir işe yaramayacak yani?:D
Bu mangada tedavi yada ameliyat yapıp iyileştiren karakterler var (örnek:Copper,Law) ki bu iyileşme süreci isteyen br yöntem...Diğer yandan da ameliyat yapmadan Df sayesinde iyileşme var ...(Örnek: Marko,prenses Mansherry )

Farkını Bilmem anlatabildim mi?
 
Son düzenleme:
Ben Sanji gömmedim. Sanji böyle böyle deyip de Zoro'ya laf atana cevap verdim. Bir daha oku istersen. Hiçbir şey bilmiyoruz, doğrudur ama Sanji'ye en optimum halde bakarken mana bulabilirken, Zoro nasıl yakalandı falan filan diye bilmiyoruz o yüzden hiçbir yorum yapmayalım olayına getirip de Zoro'nun konuşulmamasını sağlamak da iyi be, vay arkadaş. Mangada ne görüyoruz, Zoro samuray olduğuna herkesi inandırmış, son ana kadar da rolünden çıkmamıştır. Son söylediği sözden de anlaşılıyor ne kadar rolünde durmak isteyip de duramadığı. Tutturdunuz nasıl yakalandığını bilmiyoruz falan filan. Resmen Zoro övecek herhangi birine fren görevi görüyorsunuz. Kendi salaklığıyla yakalandığını görene kadar bu konuda negatif yorum yapılamaz asıl.
Biz kimiz ki insanların Zoro hakkında konuşmasına engel olalım. İsteyen istediği şekilde yorumunu yapıyor zaten. İki dakikada kendini mağdur duruma getirdin. Yani sanagöre Zoro hakkında kötü bir söylemek akıl tutulması/körlük/fanlık. İki karakter arasındaki iki benzer olayı yazıyor/yazıyoruz, bunu yazan insanlara karşı kullandığın sıfatlara bak :(

Konu Zoro'nun ne yaptığı değil, konu Sanji-Zoro. Size göre Zoro ne yaparsa yapsın haklı. Zoro kendi salaklığı yüzünden yakalanmış olsa ve onun yüzünden tayfanın Wano'ya geldiği anlaşılsa bu tayfa için kötü bir durum değil mi? Sanji Bm'ye gittiği için Bm karşısında tayfayı zora sokmuştur diye eleştiriyorsunuz ama aynı ihtimal Zoro için de varken orasını görmezden geliyorsunuz. Velev ki Zoro kendini inandırmış olsun. Adamlar neden ona bulaşıyor? Tahminen kılıç yüzünden-ki Wano için önemli bir şey. İnsan onu saklar ya da bırakır, ne bileyim o kılıcın alenen ortada olmaması lazımdı. Eğer Zoro kılıcı yüzünden bu duruma düştüyse kendi egosu yüzünden tayfayı zor duruma sürüklemiştir. Bunun Sanji olayından farkı ne? İlla Zoro'nun eleştirilebilir olması için Sanji'nin yaptığı şeyleri kelimesi kelimesine yapması mı lazım? Yakalandıktan sonra istediği kadar şey söylesin, olay testi kırılmadan önlemini alabilmek.

Yani sana göre nasıl yakalandığı önemli değil. Peki arkadaş bu Zoro kendini millete inandırmış da nasıl oldu da millet bunu yakaladı? Bu önemli bir şey değil mi? Eğer kendi hatası yüzünden yakalanmışsa eleştirmeyelim mi? Zaten olayda hatası yoksa kimse bir şey demez adama.

Bundan sonra hiçbir şey yazmayak :/ Bölüm iyi, kötü, idare eder yazalım geçelim.
 
Zoro adamı kesmeseydi aynı fikirde olacaktım seninle.Aynı zamanda Zoro yüzünden şüpelenip Luffyleri de uzak tutmaya çalışabilirler. Zilyon tane adamı vardır sonuçta.Ayrılmalarında bir anlam var. Zoro tek başına bir macera yaşar benden demesi. Tek başına kalıp bir şeyler yaşayacak gibime geliyor.
Zoro kesmek durumunda kaldı ama. Ben tayfanın iki ayrı olaya girmeyeceğini düşünüyorum. Yani çok göze batar. Yeni Dünya dediler, hayatta kalmak zor dediler ama maaşallah tayfa ikiye bölünüp ortalıkta terör estirebiliyor. GL'de bile bu kadar rahat at koşturamamışlardı. :( O yüzden ben Zoro'nun yakalanacağını düşünüyorum. Sonra Luffy ler gelir ve hikaye gelişir falan işte.
 
Çeviren arkadaşa söyler misiniz lütfen... BEYAZ BIYIK DEĞİL BEYAZ SAKAL OLACAK !!!! okurken cinnet geçiriyordum yaa... Tamam kardeşim adamın sakalı yok bıyığı var ama Türkçenin de kendine özgü bir KALIP sistemi var değil mi ?

Beyaz bıyık olmaz kardeş kaytan bıyık olur illede bıyık kullanacaksan !!! Bir edebiyatçı olarak kendini benden soğuttun sayın çevirmen azıcık sanata saygı lütfen Türkçeye de saygı... Beyaz bıyık nedir ? Tipini modelini tövbe estafurullah...
 

Üye silindi 2781

Çeviren arkadaşa söyler misiniz lütfen... BEYAZ BIYIK DEĞİL BEYAZ SAKAL OLACAK !!!! okurken cinnet geçiriyordum yaa... Tamam kardeşim adamın sakalı yok bıyığı var ama Türkçenin de kendine özgü bir KALIP sistemi var değil mi ?

Beyaz bıyık olmaz kardeş kaytan bıyık olur illede bıyık kullanacaksan !!! Bir edebiyatçı olarak kendini benden soğuttun sayın çevirmen azıcık sanata saygı lütfen Türkçeye de saygı... Beyaz bıyık nedir ? Tipini modelini tövbe estafurullah...
Umarım bu bir espiridir.
 
Valla bilmiyorum mihawk bile kesemedi bide bunun zırhlanma hakisi var Shillew elmasa koka basıp Mihawka dalsa ne olur sence ?
Mihawk'ın kesmeye çalıştığını hiç görmedik ama.Jozu olayında saldırının odak noktası Jozu değil WB'di.Aynı zamanda Jozu saldırıyı yemedi savunma yaptı.Ayrıca Mihawk'ın en güçlü saldırısı olup olmadığı belli bile değil.Onun dışında mesafe de vardı orda.Biraz daha yakından yapılan saldırılar daha da tehlikeli olur.

Shiliew elmasa koka basıp Mihawk'a dalsa bence Mihawk yine keser.Ya hep ya hiç diye bir mantık yok bence.Shiliew'in sertliği ne kadar fazlaysa Mihawk'ın kesiş gücü o kadar azalır.

Bilmem ama o da değil bence.Benim mesajda kastetmek istediğim aslında bazı karakterlerin elmastan daha sert b.hakiye sahip olduğuydu.Elmas zirve sertlikse Jozu b.hakiyle birlikte op aleminin en sert elemanı olmuş oluyor.Oda bu adamı 3. komutan olarak tasarladıysa abartmaya gerek yok.Amiraller,yonkolar ve hatta bazı komutanların b.hakisi Jozu'nun elmasından serttir bence.Yoksa saçma bir şey çıkıyor ortaya.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık