Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 908: Dünya Toplantısı Başlıyor

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    290
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zaman bu Gorosei afedersin tam bir salaklar oluşumu. Hem her göründüğünde yonko vs amiral+ shici dengesi diye bıdı bıdı yap hem kendi gücünün farkında olma. Bu denge, balans vs başkası dese yine anlayacağım da direkt kendileri söylüyorlar zaten. :D Nasıl bir şeylerse artık, kendilerini Op'tan ayrı görüyorlar herhalde :)
Diyorum ya adamlar Yeni Dünya'yı pek önemsemiyor gibi duruyor. Oradaki dengeyi sağlayacak şekilde Denizci'leri kullanıyorlar. Ama bu bölüm dengenin bozulduğunu temizlik vaktinin geldiğini söylediler. Bakalım nasıl olacak o iş.
 
Yetenek yok dediğin adamın tayfası serideki en üst seviye tayfalardan birisi. Sadece Yonko ve Luffy'nin tayfaları onun tayfası ile mukayase edilebilir.

Aokiji'yi yanına çekebilmesi ve Shiryu'yu daha önceden tayfasına katması en basit örnekler. Burgess, Lafitte, Doc Q, Auge, hepsi çok üst seviye adamlar.
Tayfa toplama demedim kolezyumdakiler gibi müttefiklerden bahsediyorum aynı şey değil.Kuzan başka niyetle geldi yanına çok bariz belli.
 
O kutucuklar dediğin gibi halk için. Yoksa Oda çıkıp da kutucuk bilgileri kesindir dedi mi, yok. O halde kesin demek diyenin tercihi.

Örneğin Kaido ile WB arasındaki güç konusu. Sen bir karaktere en güçlü adam deyip sonra en güçlü yaratık diye bir şey çıkarırısan ve de yaratık adamı kapsar dersen bu xddzaaa yapmak olur.

Oda'nın bu kadar ucuz davranmadığını farz ederek ben kutucuklar ciddiye almıyorum. Kutucuklar halk arasındaki genel algıyı yansıtıyor.

Tabii Mihawk'un deiku olması hariç.
Ben kutucularda yazanların %100 doğru bir bilgi olduğunu kesin bir dille söyleyenleri anlayamıyorum.Bu zamana kadar bi Allah'ın kulu da bunların sorgulanamayan bilgiler olduğunun kanıtını gösteremedi ama buna rağmen hala kendi savları kesinmiş gibi konuşuyorlar.

Neyse kutucukları ciddiye almamaya katılıyorum.WB'nin ünvanını bile kabul etmiyorum şahsen.
 
Heh yine saçmalama arefesine hoşgeldiniz.Neyse bence de tartışmayalım en iyisi.



Dediğimle alakası bile yok.Ben kutucuklar için yorum yapıyorum farkındaysan.Mesela seri içinde Marco gelip WB korsanlarının lideri WB'dir deyince neden kabul etmeyeyim ? Hani mangakanın bunda boşluk bırakmasının manası ne olabilir ? Telde olduğumdan detaylıca açıklayamıyorum.
Tamam ben de artık seride görmediğim hiçbir şeye inanmayacağım. Bu kadar basit. Mesela Sakazuki ve Kuzan 10 gün dövüşmüş diye biliyor halk. Peki biz bunu gördük mü, görmedik. Yani bu bilgi yalan olabilir. Çünkü olaydan bahsedenler şahit olmamışlar, öyle duymuşlar. Olay artık buraya geldi. Bundan sonra seride çizilmemiş hiçbir olayı gerçek kabul etmeyenler çıkacak benim gibi.
 
IM ölümsüz olup 800 yıldır yaşayan dünyanın varisi gibi uçuk birşey çıkmasa bari.

O devasa şapkaya bakışı felan çok ilginç...
 
Spoiler okumadım, bölüme sakladım heyecanımı. Böyle olunca çoğu tartışmayı kacirdim.

1. Konu; pluton konusunu pek bilmiyorum/hatırlamıyorum. İdeolojik ve siyasi olarak alabasta wg'ye ayrı düşüyor, ama niye Vivi söndürülmesi gereken bir ışık oluyor

2. Konu; dofun bahsettiği hazine ölümsüzlük olabilir, 19 ülke krali bundan icmis olabilir ve bunlardan 6sı bugune kalmis olabilir, gorosei ve im-sama

3. Konu; 800-900 yıldan kalma bir kehanet var bence. Daha önce de söylemiştim. Oradaki dev şapka o kehanetten yola çıkılarak yapılmış bir örnek

4-)Antik silahlarin hepsinin birer "insan" çıkacak galiba
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık