Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 908: Dünya Toplantısı Başlıyor

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    290
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hükümet ne kadar güçlü olursa olsun bu IM'in işaretlediği isimleri indirmesi için bile çok fazla adam kaybetmesi gerekecek. WB'i indirmek için nasıl kayıplar verdiler ki Marineford'da oldu savaş .Bir yonkouyu mekanında yenmek çok zordur. Üstelik bunun siyasi ayağıda var. Şu an orda oturan krallıkların kaç tanesi zaten Luffy'e destek verenler.

Teach ve Luffy yükselecek bundan korkuyorlar ve Kel dayının bahsettiği toplu temizlik belli ki Bigmom ve Kaido olayının üstüne söylenmiş bir söz.

Luffy 1.5 milyar ödül alınca yeni bir denge çıktı. 5. İmparator tüm dengeleri bozdu. Ama Luffy'i durduramayacakları bence net. Luffy git gide zirveye çıkıyor.

Bunun yanında Rock ekibi güçlenip piyasaya çıkacak belli ki bunun sinyalini verdi.

Kaldı ki Kaido çok göz ardı ediliyor. Adam ölümsüz. Hükümet ve denizciler 18 kez yakalayıp işkence edip öldürmeyi deneyip öldürememişler. Adam saatli bomba. Patlaması büyük etki yaratacak kaldı ki Bigmom gibi bir oluşum ile konuştu en son.

Denizciler içerden çatırdıyor. İki asi ve dik kafalı amiral var şu an. Fujitora Cobra'a mektup vermesi ile belli ki birşeyler planlıyor.
Fujitora gibi bir gücün neler yapabileceğini biliyoruz az çok.

IM adlı karakter her ne kadar gizemli , ulaşılmaz ve zirve görünse de işin altında farklı birşeyler çıkacak.

800 yıllık oluşum bir şekilde sesi çıkanı sustuyor ama çağın tüm yükünü sırtlayacak adam One Piece'i bulduğunda hükümetin fişi çekilecek . Az kaldı.
 
Bu bölüm kutu içerisindeki ünvanlara güvenmemiz gerektiğini kanıtlar nitelikte. Gorousei için en yüksek otorite dendi, Im diye birisi türedi. Beyazsakal bir zamanlar en güçlüydü, ama bir vakitten sonra değildi. Kaido içinde aynısı söylenebilir. Bu kutu içerisindeki ünvanlar bana kalırsa sadece dış dünyanın bu karakterleri nasıl bildiği ile alakalı, direk olarak Oda'nın bize verdiği bilgi değil. Kutuya değil gördüğümüze inanmakta fayda var.
 
Saçmalık ve alakası yok. Bunu uzun uzun anlattım. Objektif bilgiler vardır subjektif bilgiler vardır. Verdiğin örnek subjektif bilgi. Neyin ne olduğunu zaten okuduğunda anlarsın. Sen subjektif ve objektif bilgileri bir tutup aynı kefeye koyup aynı kanıya çıkıyorsun. Düşüncem bu. Daha önce tartıştığım bir şeyi açıkçası tartışmak istemiyorum.
Heh yine saçmalama arefesine hoşgeldiniz.Neyse bence de tartışmayalım en iyisi.

Bana göre bu bildiğin kurgu kolaycılığıdır. Hiçbir suretle kesin yorum yapılamaz demektir bunun anlamı. Ki unvan konusunda böyle bir şey daha önce olmamıştı. Mesela kutuda Denizin Yedi Savaşçısı'ndan biri yazıyorsa, biz adamı öyle kabul ediyoruz. Biri çıkıp bu adam aslında Denizin Yedi Savaşçısı'ndan biri değil diyebilir. Hatta görülmemiş her şeye itiraz edebilirsin. Mesela Hancock'ta Kral Haki yok diyebilirim. Çünkü kullanırken görmedik. İnsanlar var diyor, ama aslında yok. Sen de buna itiraz edemezsin.
Dediğimle alakası bile yok.Ben kutucuklar için yorum yapıyorum farkındaysan.Mesela seri içinde Marco gelip WB korsanlarının lideri WB'dir deyince neden kabul etmeyeyim ? Hani mangakanın bunda boşluk bırakmasının manası ne olabilir ? Telde olduğumdan detaylıca açıklayamıyorum.
 
İlla birilerinin lafına güvenmeye gerek yok.Oda sorgulatıyor.Serideki olayları kendince yorumlayıp bir sonuç çıkarabilirsin.Kesin bilgiler vermemesi seri üstünde daha fazla düşünülmesi ve tartışılmasını sağlıyor.Yani dediğim gibi illa kutucuklarla verilen kesin bilgilere gerek yok.Luffy'nin olayı işte kutucuklarda veriliyor ama gerçek mi ? Değil.Biz okuyucular gerçeği biliyoruz ama op evreni o kutucuklardaki gibi biliyor.
O kutucuklar dediğin gibi halk için. Yoksa Oda çıkıp da kutucuk bilgileri kesindir dedi mi, yok. O halde kesin demek diyenin tercihi.

Örneğin Kaido ile WB arasındaki güç konusu. Sen bir karaktere en güçlü adam deyip sonra en güçlü yaratık diye bir şey çıkarırısan ve de yaratık adamı kapsar dersen bu xddzaaa yapmak olur.

Oda'nın bu kadar ucuz davranmadığını farz ederek ben kutucuklar ciddiye almıyorum. Kutucuklar halk arasındaki genel algıyı yansıtıyor.

Tabii Mihawk'un deiku olması hariç.
 
Bu bölüm kutu içerisindeki ünvanlara güvenmemiz gerektiğini kanıtlar nitelikte. Gorousei için en yüksek otorite dendi, Im diye birisi türedi. Beyazsakal bir zamanlar en güçlüydü, ama bir vakitten sonra değildi. Kaido içinde aynısı söylenebilir. Bu kutu içerisindeki ünvanlar bana kalırsa sadece dış dünyanın bu karakterleri nasıl bildiği ile alakalı, direk olarak Oda'nın bize verdiği bilgi değil. Kutuya değil gördüğümüze inanmakta fayda var.
merak içersindeyim acaba kaidoyla bm yi nasıl yendirtecek.
 
IM-samanın çıkması mantıklı oldu şimdi ne diyoruz luffy raftele gıdıcek sonra savaş acıcak hukumete ve zırvede kı adam ile dovusucek şimdi ım samadan onceye kadar zirve olarak goroseileri gördük luffy nasıl 5vs1 atsın olmaz şimdi aralarında mevki farkı yok belli ki zoro bırını luffy birini sanji birini alsın kaptan ve sag kol sol kol muhabbeti gibi şimdi ım samadan sonra kımse cıkmayacak sanmıyorum zırve savası luffy vs ım olucak bu yuzden ım sanın ne kadın nede luffy'in annesi olucagını sanmıyorum ben ihtişamlı bir savaş olucak ım sama d. olabilir hatta bence büyük olasalıkla da d. kendi ülkesine kendi soydaşlarına savaş açıp yıkmış olabilir luffy'de raftelde bunu ogrenecek d. lere savaş acıp onları katledıp yok eden bir karakter oldugunu ogrenecek yaptıklarını tabi bu luffy'in en nefret ettıgı sey ve destansı bır savaş olucak ama tabi ondan once luffy vs akainuyu görcez ılla kı şimdi merak ettıgım tek şey garp reis burda ne konumda olucak :D son savaşa dragon da katılıcak shanks de goroseiler'in de katılıcagını dusunuyorum luffy vs ım sama olursa goroseileri kım alıcak :D kılıclı ile hadi zoro yapsa dıgerlı kım olabılır birde su garp'a benzeyen dayı akraba cıkabılır mı acaba :D garpın kardeşi dragonun amcası :D ve acaba goroseilerin giydikleri paltonun arkasında denizcilerde mevki yazıyor ya öyle birşey yazıyormudur ? oy oy :D
 
Bu im-sama'nın bir altyapısı vardır. 800 yıl önceki olaylarlâ ilgili, belki D. çıkacak, onlara ihanet etmiş kraliçe falan çıkabilir. Veya D.'ler ile anlaşmazlığa düşen öncelikli bu veya bunun soyudur. Eski savaşın öncüsü komutanıda olabilir Cengizhan misali.

Bu Gorosei mi sahaya inecek acaba, yeniden düzeni kurmak için. Yoksa Marine aracılığıyla mı halledecekler, Vegapunk destekli.

Dünya Hükümetinin birleşmiş Milletler olduğu kesin 170 üye görünce, 5 kadim de daimi 5 üye. Ama im-sama ne oluyor orası karışık, Rockefeller veya Rothschild ailelerinin başı mı oluyor. illuminati örgütünün başı mı yoğsam :D

Sabo'yu böyle görmek güzel, verdi coşkuyu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık