Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 906: Kutsal Toprak Mary Geoise

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    242
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şapkaların egzotik bir gücünün olmasını istemem ya. O mistik ortamın ve o yalnız elinde posterle gezen elemanın da kral olmasını beklemiyorum. Suikastçı ile ilgili bir muhabbetin hemen ardından gözüktüğü için suikastçı olma ihtimali daha fazla görünüyor kafasındaki çubukların taç olma olasılığı dışında.

Hasır şapka olayını bir simge olarak kullansa daha tutarlı olur. Yüzlerce yıldır bu davaya baş koyan D'ler bu şapkayı simgeleri olarak taşımış olsunlar. Herhangi bir hasır olabilir. Bir bayrak gibi logo gibi.

Buradan kıyamet senaryosunu bağlayacak olursam, diyelim o adam suikastçı. Mekan da eski olduğu için köklü bir yapılanma var. Suikastçı bir aile? O şapka da bu suikastçılar tarafından zamanında katledilmiş bir D'ye ait olsun. Bunun gibi de bir sürü şapka orada tutuluyor olsun. Ganimet gibi. Bu suikastçı da yeni bir emir aldığı için iadeyi ziyaret gibi ganimetinin yanına gitmiş olsun. Yine mi bir hasır şapka yine mi bir D? Diyerekten.
 
Şu etrafta heykellerin olduğu kısım bana kalanından daha ihtişamlı geldi. Güzel hazırlanmış da kölelere yazık. Bizim koca götlü kutsalları o 5000 basamaktan çıkaranlara yazık ulan.

Yürüyen yollar - köle olayıyla işin iyice bokunu çıkardıklarını net görmüş oluyoz. O ne olum :( Adam orda ışın atan robot yapıyor siz hala kölelikle bozmuşsunuz :(

Charlos mudur ne dingilse artık, bizim ağlağı almaya kalkacak belli ki. Direkt kraliyet ailesinden olunca gene ''hadi al gitsin'' mi yapacaklar yoksa ''oğlum o kadar da değil'' kafası mı olcak görcez. Ama ordan bir olay patlıcak bu çok net.

Tanışmalar tatlı ama geçmişi anlatmaya nerdeyse 2 sayfa yakmış Oda bu üzdü biraz. Sainin de orda olması muhtemel başka komutanların çıkma ihtimalini canlandırdı gibi. Dragonun eli tamininden daha güçlü olabilir. Ayrıca prensesleri koruyabilecek sağlam adamların varlığı güzel olmuş.

Kyros nerde acaba o da bunlarla yola çıktı bişiler mi sezdi acaba sonra kayboldu?

Dof tribe girmiş. Muhtemelen suikastçiyi tanıtmak için basitçe kullanıldı.

Son sayfa tuhaf. Dondurulmuş gibi gözüken devasa bir hasır şapka. Bakalım altından ne çıkacak. Etrafta başka odalar da var baya büyük bir yer. Acaba her kutsal aile liderinin kendi hazinesi falan mı var?

Son sayfadaki uzun değişik adam cp0 lideri falan olabilir. Nedense öyle hissettim.

Devrimci yada denizci görmemek üzdü.
 
Ya da düşünüldüğü gibi Kutsalus Dallamus olsun. Luffy'nin bu yükselişi ve eylemleri yine bir D ile karşı karşıya geldiklerini düşündürsün. D'lerin de şapkayı Luffy gibi hazineleri olarak görmesinden dolayı D'ler için de Kutsallar için de simgesel bir anlamı olsun. Şuradaki gibi,

Yıllarca öldürdükleri ve baş düşmanları olabilecek kapasitedeki D'lerin ölümünden sonra ganimet olarak şapkaları orada tutuyor olsunlar. Tekrar aynı düşman belirdiği için buraya bir iadeyi ziyaret yapmış olsun.
 
Bence elinde Luffy posteri ile sapkanin onunde duran Dr. Vegapunk ki kendisi Luffy'nin annesi olur.
 
Son düzenleme:
Yer altında Travelator için çalışan köleler Dragon tarafından kurtartılacak. Kölelere özgürlük..
 
Genelde savaşçı milletlere ait olur ya o gelenek. Mazisinde savaşlar, savaşçılar olan. Bu tipsiz Kutsallar sadece sümüklülerden ibaret olmadığına bir işaret olabilir.
Yada direkt eski liderleri de koymuş olabilirler. Eski padişah portlerini dizmek gibi. Belki de wg kuranlardır. Sonuçta onlar savaşarak kurdu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık