Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 904: Devrim Ordusu Komutanlarının Girişi

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    253
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamların derdi güçlü adam toplamak değilki.904 bölüm olmuş devrimciler koca seride iki kere denizcilerle karşı karşıya geldi.Adamlar halkı kendi tarafına alıp gerçekleri gösterip düzeni yıkma peşinde.Amiral indirmek değil ki amaçları.Yeri gelmişken çok erken karar veriyorsunuz.Bu oluşum denizcilerin yanında kara ve istihbarat ordusuna da direnmiş.Çok fena adamlar gelicek daha.Yeter mi kazanmaya yetmez tabiki.Belki de yenilcekler.Orda da bizim toraman var.Dragon ölebilir bile.Bütün dava Lufyye bile kalabilir.Bakalım nasıl işliycek Oda-sensei
 
1.500.000.000 :beli::beli: :flaugh::flaugh::flaugh:
5. Imparator hazretleri Luffy sama
Kral geliyor gümbür gümbür :D


Ha birde Kata yenildi diyen net ılıktır :S


Devrimcilerin girişi sönük kalmış baya sönük kalmış hemde, yıllardır beklenen bunlar olmamalı umarım general tarzı bi üst oluşum çıkar yoksa valla karga ile yetinecez bi
Hele o sincap görünümlü şeyi savaşırken hayal edemiyom bir amiralin karşısında :/

Smoothie lolololol yani Oven o kadar şey yaparken by ablamız direk görevi görmesi :/ Ha oda da haklı Ovenin yerinde Smothie olsa hikaye bu şekilde ilerlemezdi alayını öperdi de diyemiyorum smoothie balon olabilir zaten şişiyor :S

Şimdi bi pedro birde çocuğunu seven babayı kaybettik yonko Adası'nda.
Lan ne olur germa da jimbei de esir düşmüş olsun(güneş korsanları kesin kendi feda edip jimbei ikile dediler de ümit işte) nolur lan yoksa Rogerdan daha karlı çıkacak bu çocuk daha bu yaşta Ana ile mücadelesinde.

Oven için ayrı bir parantez açmak istiyorum adamın vs atmadığı kimse kalmadı kardeş :D

Kata Cracker Oven Perespero ha birde Mont-d- abimiz gerisi yalan

Daifuku da hep ortalıkta ama işlev sıfır o da özel olarak hayal kırıklığıdır Benşm için.


Ha birde 330>320 :ehe:
 
Heriflerin niyeti Korsanlar Kralı olmak. En güçlü kişi olmak. Kimsenin karışamayacağı kişi olmak. Hedeflerinin neresi küçük :D Tamam devrimciler çok güçsüz değildir ama ortalama olarak söylersek ''bir Yonkou tayfası gücündedir''. Yonkoular da komutanlarını tek tek yollar sağa sola devrim peşinde olsalar . Bunun farkındasınız değil mi ? Örneğin Jack'in altında bile kaç kişi var. Bunların amacı Korsanlar Kralı olmak. Yoksa Katakuriyi doğuya , Smoothie'yi Batıya gönderirler . Oralarda düzeni sağlayamaz diyebilir miyiz ? Bu güçle çok zor değil. Yani Yonkou gücündedir devrimciler fazlası değil. Bu seri korsan serisi. Tabiki en güçlü 4 korsan daha ön planda olacak. Yonkou gücünde demekte hakaret felan diye anlaşılmıyordur umarım. En güçlü 5-6 oluşum içerisindesin işte daha ne istiyorsun :D Sabo'ya gelince şu an Katakuri gücündedir diyemem adamın gücünü göremedik. Gösterilene göre Katakuri'den güçsüz benim için. Ama potansiyel olarak bakarsak Amiral alacak seviyeye gelebilir. Ama bize şu an ki gücü lazım ve bu güçler ( gösterilen komutanlar ve Sabo) güçlü de olsa Hükümet'e yenileceklerdir. Çünkü son savaş hükümetle olacağa benziyor ve hükümetin görünmeyen güçleri ile 3. Amiralin show yapması lazım ki beklentimiz artsın :)
Hedefleri devrimin hedefine göre küçük. Hatta çok küçük. Bi avuç insanın serbestçe hareket etmesiyle tüm dünya için özgürlük ve adaleti amaçlamak arasında dağlar kadar fark var.

Ayrıca yonkou seviyesi veya değil diye ilan edip üzerinden bi ispat çabasına girmişsin de benim alıntıladığın güce dair söylediklerim şöyle;
Güç seviyelerine yönelik elimizdeki en net kişiler İvankov ve Kuma gibi adamlar. Sabonun da ucu açık. Meyvede ustalaşınca amirallerle kafa kafaya çarpışacak bi herif.
Bunlar bile ülke ülke ilerleyeceklerini düşünürsek zaten yeterli. He topyekün bi meydan savaşında ne olur diyorsak bu da olası değil pek. Zira devrimcilerin işi bi yerle sınırlı değil. Hükümet de sadece devrime odaklanamaz. Bu yonkouları dünyanın farklı yerlerindeki güçleri nasıl tutacak yoksa adamlar?
Dragon da adamlarından çok daha güçlüyse korsan kaptanları gibi zaten bu ona kişisel anlamda yeterli olacaktır. Devrim de ilerledikçe, halklar destek verdikçe büyüyecek bi yapı zaten.
Hele bi bekleyin bakalım ne çıkacak güçleri, kim bunların müttefiği, kimler katılacak, kimler hep karşı duracak?
Genel mevzular üzerinden tekrar bi şey yazmaya gerek duymadım. İki noktaya değineceğim.


Sabo konusunda ise yanılıyorsun. Adam komutan yenmiş, amiralle kapışmış ve bunları yaparken de yaralanmamış, kendinden emin ve heybetli durmuş, zorlanmamış.
Sabonun niyeti amiral ve tüm donanmayı oyalamak amiralin de mutlak bi dövüşte gözü yok olsa bile bizatihi Sabo gücünü sakladığını ve çok daha güçlü olduğunu bildiğini söylüyor ve anlıyoruz ki o seviyeleri bilen, karşı durabilecek bi adam bu Sabo. Üstelik muazzam bi hakisi ve fiziksel gücü var. Yeni bi logia meyve yedi.
Diğer mevzu Katakuri ve Smoothie ile ilgili olanı. Devrim ordusunu ve yöntemlerini yanlış yorumlamışsın. Katakuri gidip bi yerde kendince düzen sağlaması gelip biri onu indirene kadar olur. Devrimciler halka aşılıyorlar düzeni, özgürlüğü tattırıyorlar, bunun için savaşmayı öğretiyorlar. Böyle bi halk Kaidou bile gelse -devrimciler bu yöntemlerinde başarılı olursa- halk ''ya istiklal, ya ölüm'' diyeceği için onları sindiremez ve sömüremez. Gücün fazla olsa bile hükmedecek bi toplum yoksa manasız kalacaktır. Bunların derdi darbe değil devrim.

Dragonun yapacağı devrimden kimseye hayır gelmez gerçi o yüzden boşver dediklerimi :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık