Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 904 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunların hepsi Lucci'e meze olacak diye düşünüyorum.
Tekkai , sai dairin .

Luffy> Sabo bence bu da net oldu artık.
 
dediğim şey ile alakası yok.Ben devrim silahla ve güçle yapılır dedim.Başka şekilde yonkou indirmeye çalışan var mı ?



Ben gülünce güller açmıyor yalnız ;)
Eee Dragon ne yapmaya çalışıyor bir fikir ile yola çıkıp güç ve silah toplamıyor mu? Adam ülkedeler de ters giden sistemleri çökertip kendi safına çekip güç topluyor ha bire. Herkesi bir fikir altında topladığında otomatik olarak güç de toplamış oluyorsun yanlış mıyım Kid ittifak yaparken bile ortak bir fikir de karar verip (Luffy'ler Kaido'ya yürüyecek gibi diyorlar hedeflerini Shanks'a dikiyorlar ) güçlerini birleştirmediler mi?
 
Hükümette nitelikli güç olarak amiraller,gorosei ve cp-0 vardır diyordum ve bunların toplamı da aşağı yukarı 3 yonko oluşumu gücü eder diyordum ama Lucci gerçekten cp-0 lideriyse cp-0 beklentilerimin altında kalır.Çünkü goroseiyi saymazsak hükümetin görünmeyen yüzünden de bi 3-4 amiral gücü vardır bence.Eğer öyleyse gerçekten de kutsal mallardan nitelikli(amiral seviyesinde) elemanlar çıkabilir.

Yalnız savaş ilanından hemen bir devrimci vs hükümet beklemeyin bence.Devrimcilerin savaşı için hala çok erken gibi geliyor bana.
 
Dragon fikir adamı gücü yok diye düşünebilirsiniz lakin bu adamın babası garp oğlu luffy . bu adamın güçsüz çıkma ihtimali milyonda 1 bana göre.
 
Nedense bu spoiler pek heyecan vermedi. Bölümü de bir görelim bakalım ama hazırlık pasları yapacak gibi duruyor.
 
Önceki sayfalarda devrim ordusu güçlü olmak zorunda diyen arkadaşa devrim fikirdir falan demişler.Ona binaen yazdım ben o mesajı.
Ona binaen yazmış olabilirsin ama güç toplamadı mesajı çıkıyor o yorumdan bu adam bu kadar sene beklemiş her halde var bir bildiği artık yeterli güce ulaştığını düşünüyor. Elbette bir fikir altında toplanıyorlar her şeyin ana teması bir fikir zaten. Bakalım Kaido'yu indirme düşüncesi altında hangi ittifaklar yapılacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık