Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 903 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.5 milyar abartı geldi biraz ama heyecanlandırmadı da değil. Bir de Luffy geleceği görmeye başladığı için bundan sonraki savaşlarında çoğu kişiden hasar bile almayacak. Hasar verebilecekler yonkou, sağ kol ve amiraller olacak gibi duruyor. Adalara gittikleri zaman sürpriz adamlar çıkar mı bilemiyorum ama. Böyle düşününce ödülün olabilirliği yüksek duruyor.
 
Kiddler çok şanslıymış karşılarına Kaido düştüğü için dua etsinler bence şu adamın yüz ifadesine bakınca adamı susuz getirir dereden
 
Torpille ödül almak böyle bir şeymiş demek ki :)
Zoroların ödülü artmamıştır çünkü morgans onları görmedi.
 
@Smoker

Morgans'ın haberindeki yendi kelimesi önemli. Direk olarak fiziksel bir dövüşte yenmekten mi bahsedilmiş yoksa Big Mom'ın kendi adasında düğünü basıp işini bozması ona istediğini yaptırtmamış olması ve Komutanlarını yenmesiyle birlikte tümü için mi yendi kelimesi yazılmış. Bana göre ikinci söylediğim gibi. Yoksa Big Mom'ın Yonko'luktan düşmüş olması gerekirdi. Luffy'nin onu yerini almış olduğu yazılırdı. Ama bölümün ismi 5.Yonkou. Yani Big Mom'ın yenilgisi olayı farklı bir anlama geliyor olabilir.
Olayların nasıl olduğu bilince, bu kadar ödül verilmezdi zaten. Ben Luffy'yi severim, ödülü de artsın isterim. Ancak böyle saçma şekilde olması hoşuma gitmedi. O adadan tek çıkan Luffy değil. Diğerleri boş kalmış. Morgans onları hiç yazmadı o halde. Sadece Luffy ve Sanji bu işi başarmış gibi gösterdi.
 
En yüksek ödüller listesinde Luffy’nin ödülüne dönüp bakınca ben:


“Oraya 1 milyar daha yazmanızı rica edeceğim.”
 
Sanji “Nami’nin kölesi benim, ben senden önce burdaydım” diye bulutla kavga etmese fake derdim spoilera.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık