Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 903 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efendi efendi yalan haber yaparak Koca Ana'nın itibarını zedelemeye, güç dengelerini alt üst etmeye milleti kandırmaya utanmıyor musun? Değil bir kefen yüz kefenle çıksa bu yola ne olur Efendi kendine gel kendine. Luffy'nin ödülü ne zaman haksız artmış da sen buna tenezzül ediyorsun efendi. :oleyo2:
Madalyonun öteki yüzünü göstermenin vakti geldi de geçiyor efendi! Hep Luffy'nin yaptıkları örtbas mı edilecekti efendi?! İşte benden Korsanlar Kralı olacak olan adama bir hediye! THIS IS BIG NEWS!
 
Serinin %70'i bitti bana kalırsa. Mangaka 500-600 milyon ödülle korsan kral olunmayacağını gösterdi bize. Tahminen Zoro'nun da ödülü arttı sadece Sanji görememiştir. Ve spoiler'ın gerçek olduğuna Luffy'nin tepkisiyle karar verdim. :d ağlamış la 150 diye.
 
Big Mom'a ne olacak şimdi. Morgansın yaptığı son damlayı taşırtmıştır. Ben tayfayı toplayıp denize Luffynin peşine düşmesini bekliyorum. Kaidonun dediği dünyanın en büyük savaşının başlangıcı oluyor gibi. Tam keşmekeş.
 
@Smoker

Morgans'ın haberindeki yendi kelimesi önemli. Direk olarak fiziksel bir dövüşte yenmekten mi bahsedilmiş yoksa Big Mom'ın kendi adasında düğünü basıp işini bozması ona istediğini yaptırtmamış olması ve Komutanlarını yenmesiyle birlikte tümü için mi yendi kelimesi yazılmış. Bana göre ikinci söylediğim gibi. Yoksa Big Mom'ın Yonko'luktan düşmüş olması gerekirdi. Luffy'nin onu yerini almış olduğu yazılırdı. Ama bölümün ismi 5.Yonkou. Yani Big Mom'ın yenilgisi olayı farklı bir anlama geliyor olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık