Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam dünyanın en azılı suçlularından oluşan , 2 meyve yemiş kaptana sahip korsan tayfasına tek başına 1 gemi ile gidiyor . Harbi kralsın reis :

“ Gemiyi görüyorum kaptan , ama onu bize öylece vermeyecekler çünkü gemide Akainu var “
 
O kadar takılmadığım için önemsemiyorum. Belki Teach Red Line'ı yok eder All Blue olur dünya. O potansiyel var o meyvede.
Ne kadar uzak ? Biri Kuzey diğeri Güney'de değil ki.O kadarını etkileyen dünyayı da etkiler demek işte mantıklı gelmiyor bana.Dediğim gibi amiraller bile adayı etkileyebilecek boyutta kapışabiliyor ki dünyadan bahsediyoruz.Ha bu dünyayı etkileyecek güçler dediğim gibi bence de seri sonunda olma ihtimali epey fazla ama bu güç dengelerinin içine edildiği ya da saçmalandığı gerçeğini değiştirmicek.
Her maddenin rezonans frekansı vardır. Yani bir maddeyi bu frekansta titreştirebilirseniz salınım genliği çok artar, teorik olarak sonsuza gider. Mesela köprülerden geçen askerler uygun adımı bırakırlar geçerken. Çok fazla sayıda kişinin aynı anda köprüde oluşturduğu dış kuvvet köprü için tehlike arzeder. Rezonans frekansına ulaşan bir köprü gerçekten de yıkıldı. Belki videosunu ya da haberini bulabilirsiniz, araştırırsanız.

WB'nin meyvesi gerçekten de çok büyük yıkımlara sebep olabilir yani bu mantıkla.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık