Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 899: Son Direniş

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    197
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümü şimdi okuyorum sıcağı sıcağına birkaç şeye değineceğim.Judge Sanji hakkında saydırıyor ve luffye soruyor ve luffy manalı manalı bakıyor.

Bana göre Luffy adamın kendi söylediklerine kendinin de inanmadığını hissetti orada k.haki olabilir.Ne diyeceğini bilemedi.Çünkü içten içe sevgi besliyor adam Sanji'ye ama dışarıdan da prensipten taviz vermiyor kötü konuşuyor.


Bu arada Chopper sahnesine yarıldım. :D Gel sana da bandaj sarayım en iyi yaptığım şey.:hhh:
İşin bu kısmı benim de dikkatimi çekti, Luffy Reis zaten düz olduğundan adamın söylediklerini tam olarak anlamadı daha doğrusu kendi dünyasına göre anladı, dediğin gibi k haki ile elemanın içindeki Sanji sevgisini görünce de öyle manalı manalı baktı.

Chopper olayına rahat iki saat güldüm, Smoker Oda'nın bir yıllık espiri kotasını doldurdu :sapkali:
 
Son düzenleme:
Kalkan konusu muamma evet. Belki de Goldberg abimiz yaptığı yemeği önce kalkana tattırıyordur. Dil hep dışarıda. :oleyo:

Kadın hasar almıyor ki, meyvesinin uç noktalarını kullanmasına gerek yok. Ama bence hakkını vermiş meyvenin. Tottoland'deki tüm kurallar o meyvenin üzerine inşa edilmiş durumda.
Çok mantıklı yav. Adamın çeşnici başı işte.
Vermesine vermiş de bir de kendi üzerinde kullanması var. Ben öyle de bir şey bekliyorum.
 
Bu cin aşılırsa ne olur merak ediyorum. Daifuku malak gibi kalır mı yoksa kendisinin de sağlam numaraları var mı? Bana dayanıksız birisidir gibi geliyor.
 
Bu arada sanji vurulduğunu unutmuş :) chopper vuruldun diyince oh öylemi gibisinden bakıyor :)

Daifuku cidden güzel tasarlanmış anime de izlemesi daha zevkli olacak gibi.
 
İşin bu kısmı benim de dikkatimi çekti, Luffy Reis zaten düz olduğundan adamın söylediklerinin tam olarak anlamadı daha doğrusu kendi dünyasına göre anladı, dediğin gibi k haki ile elemanın içindeki Sanji sevgisini görünce de öyle manalı manalı baktı.

Chopper olayına rahat iki saat güldüm, Smoker Oda'nın bir yıllık espiri kotasını doldurdu :sapkali:
Judge yola gelecek gibi içindeki sanji sevgisi bambaşka.Yalnız bu göz olayı nerede oldu ben onu kaçırdım sanırım.
 
Eşyalara verilen ruhlar sınırsız mı sence? Çok uçuk olmaz mı öyle ya? Ayrıca ayartan ormandakiler bildiğin normal insan gibiler ve bunlar hayvan değiller yani. Verilen ruhlar bir ilgisi olabilir bu işin. Verilen ruhların hepsine zaman geçiyordur bence.
Verilen ömür zaten üstüne eklenir bence. Dediğim kullanıcının ortadan kalkması canlılar ile cansızlar arasında bir fark yaratır mı? Yoksa esas fark, başkalarının ruhu ile kendi ruhunu koyduklarının ömürleri bir mi? 3. olasılık, topu mevta olur. ,

Verilen ruh, sahibinin kişiliğini nesneye veya canlıya etki ediyor anlamında söylüyorsun sanırım. Yani Inuppe'nin Nami'yi koruması gibi. Burada da bir ayrım oluşuyor, nesneler ve canlılar. Eğer cansızları beyinsiz diye farklı tutarsak, canlılarda Ayartan Orman da MocDonald gibi fasıla oturan birini hiç görmedik. Kingbaum biraz farklı duruyordu. Belki de verilen görev ve Brülee'nin başlarında durmasından kaynaklandı.

Bu durumda dediğini de göz önünde bulundurursak, nesneler basit varlıklarından dolayı ruh konulduğunda sadece ruh halleri yani amaçlarını yansıtıyorlar. Özgür bir irade sergileyemiyorlar. Fakat canlılar verilen ruhun kişiliğini yansıtıyorlar?

Meyvenin bilinmeyeni epey fazla. Cevaplanacağını sanmıyorum ama belki çıkarım yapılabilir.

Çok mantıklı yav. Adamın çeşnici başı işte.
Vermesine vermiş de bir de kendi üzerinde kullanması var. Ben öyle de bir şey bekliyorum.
Bakalım meyve içeriği hakkında biraz daha bilgi görürsek daha çıkarım yaparız. Ama kalkan biraz troll işi duruyor. O yüzden çeşnici olabilir.
 
Her şeyin ruhu olduğu için BM'nin tek yaptığı şey içlerindeki ruhu uyandırmak! Canlı olmadıkları için hücresel yaşlanma, zayıflama ya da zarar görme gibi şeyler olmuyor. O yüzden de sonsuz. Mis.
@Tilqi_Gin @Chaos Bringer
 
Pastanın içinden ceaser mi çıkacak acaba.
Pasta ile ilgili çok değişik şeyler olacak gibime geliyor. Bence giç beklenmedik birşey olacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık