Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 896 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kaç bölüm önce Ray kendinden güçlü adamlarla dövüşerek gelistirebilirsin hakiyi tarzı konuşmuştu. Herkes Katakuri kendinden güçlü adamları yenmiş diye havalara girdi. Şimdi dayanıklılığı yok hiç dayak yememiş moduna girildi. Oda gibi 180 derece dönen çok. Olmaz öyle. Batırdı Oda. Para babalarının elinde olmasa Oda buradan daha güzel şeyler çıkarabilirdi.
ODA ya mail at sen bunu aynı şekilde :D
Sen daha iyisini bilirsin.
 
Luffy handikaplı dövüştü bi de dövüşte. Kata ohh rahat yatıyordu adada. Luffy 1000000000000000000 kişiye kafa attı.

Handikapsız Luffy amirale de yürürdü belki. =)
 
67 sayfa olduğu için okumadım. Büyük ihtimalle benim yerime tüm düşüncelerimi yazmış olan vardır.

Artık Oda'nın çizdiği bi dövüşü ciddiye almam. Luffy'nin sertleştirdiği elini bile yamultan saldırılarla yüzlerce kez karnına karnına vururken luffy hala ayağa kalkıyor ama adam 5-10 darbeyle iniyor...

Saçma olan katakuri'nin dayanamaması değil. Şuana kadar luffy'den en çok hasar alan kişi doflamingo'ydu. Katakuri leo bazooka yerine daha güçsüz bi darbe almasını saymazsak bound man'dan dof'un yediğinden fazla darbe yedi+iyileşmedi. Karnını deşip 3-4 saat ordan kan kaybetti. Onun da üstüne yeni gear 4'ten aldığı darbelerle yıkılması ve luffy çukurdan çıkana kadar bilincini kaybetmemesi etkileyici.

Burda saçma olan kata'nın bound man'dan yediği hasarlar dururken (yaraları duruyordu ve nefes nefeseydi) luffy'nin iyileşmesi, katakurideki mızrak yarasından luffy'de de olması ve bunların üstüne luffy'nin saatlerce dayak yediği halde ayakta kalması.
Katakuri'nin sadece gördüğümüz dövüşlerdeki darbelerle luffy'i indirmiş olması lazımdı. Bizim görmediğimiz 3-4 saatlik dayağı saymıyorum bile.

Önceki bölüm luffy üstün bile değildi katakuri daha çok vurdu ve yumrukları daha güçlüydü. Diced mochi'yle vurmamış olsa bile eşit değildiler. Luffy'nin bu dövüşü kazanması çok saçmaydı.

Burda olabilecek en güzel son katakuri'nin luffy'e saygısından dolayı bilerek yere düşmesi ve luffy'nin de bunu anlayıp kata'nın ağzını kapatması olurdu. Luffy gerçekten kazanmamalıydı.
 
Hakinin güçlü rakiplerle karşılaşınca geliştiği söylendi. Eğer Cracker ile dövüşmeseydi Luffy belki b. haki açısından g4e rağmen Katayı yenemeyecekti. Bu açıdan bakınca gerekliydi bile denilebilir.

Bence bi sayısal zemine oturtursak
Boundman: Kaba Güç 10 Hız 8
Snakeman: Kaba Güç 7 Hız 11
... gibi bi şey. Bu arada Luffynin k.hakisinin gelişimi falan da önemli tabi. Snakeman veya boundman rakibe göre önceliği değişecek denk formlar bence. Kkg çok hantal bi teknik. Mal ya da kibirli olmadıkça hızlı adamlar kaçabilir bundan.

Önce öyleydi de çok karşı çıkınca dedim bi bakayım. Şimdi de kışkırır kışkıracağı varsa ama kışkırmaz. :)
SS yeni alındı.
Cracker ile dövüşünde bir şey kazandığı sanmıyorum Tankman adında saçma sapan bi moda girip yumruk bile atmadan yendi. Ki o savaştan sonra yumruk yumruğa girdiği Kata vs sinde elleri sızlıyordu. B. Haki gelişse elleri şişermiydi? Burada kana kan dişe diş bir savaş vardı el değmemiş Kata vs 3 olaydan ağır yaralar almış ve yorgunluğu üzerinden atamamış bir Luffy ile savaştı. Ve haklı olarak dayak manyağı oldu Luffy. Cracker dövüşündeki Luffyolsa bu kadar dayak yemezdi onu dillendirmeye çalışıyorum. Çünkü G4 de uzun süre duramayan bi Luffy var karşımızda ve etkinlik yapamıyor. Direk karşılaşsalar biraz dayak yese sonra Snakeman’e geçse Kata çoktan mefta olmuştu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık