Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Charlotte Katakuri vs. Jack

Kim Kazanır ?


  • Kullanılan toplam oy
    229
Jack'in Katakuri'ye nasıl hasar vereceği konusunda ikna edersen forumu zor bir vs olduğunu düşündürürsün herkese. Katakuri Jack'i kum torbası diye kullanır. Hava falan değil olay direk Jack çöp yani. Fiziksel güç tamam ama sadece o.
Jack'in sadece dayanikliligini gorduk,saldiri gucunu cok goremedik.Kedi ile Kopegi yenememis ama kedi ile kopeginde ne kadar guclu oldugunu bilmiyoruz.


Kata tabikii su anda onde cok sey gosterdi bize ama Jack sag kolsa oda bos degildir.
 
Alakası yok kardeşim karakterleri değerlendirirken aa bak haliyen Luffyi alamadi diye değerlendirmeyin salt kendi gücünü değerlendirmek gerek yoksa Luffy Aka ile de dövüşecek Bb ile de dövüşecek ve yenecek korsan kral olacak gerçekten Katakurinin ana karakteri öldürmesini falan mı bekliyorsun?
Neden öldürmeyi dusunuyorsun ki,gayet temiz bir sekilde yenebilir.Sanji kurtarir mesela.

Zaten bu vsden cok sey ogrendi,power up'inida aldi,illa yenmesine gerek yok.
 
Katakuri 1 tam gündür Luffynin işini bitiremiyor, Jacke vursa bile hasar veremez, en sonunda kendi hakisini bitirip yenilir. Katakurinin Jacki yenme ihtimali yok bana kalırsa. Inu ve Neko gibi Luffynin çok güçlü olarak tabir ettigi 2 kişiyle 5 gün 5 gece dinlenmeksizin çay molası vermeksizin dövüşüyor bu adam ve tık yok, sıkıldım deyip basıyor dumanı. Sikılmasa devam edecek. Katakuri ise tam tersi, dövmekten yoruluyor, çay çörek krizine giriyor vs. :)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık