Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Charlotte Katakuri vs. Donquixote Doflamingo

Kim kazanır?

  • Katakuri alır.

    Kullanılan: 284 80.5%
  • Doflamingo alır.

    Kullanılan: 52 14.7%
  • Kararsızım.

    Kullanılan: 17 4.8%

  • Kullanılan toplam oy
    353
Luffy, Kaido'yu indirdiğindede Dof bu adamı yermiş dicekler. Tartışmanın manası yok anlatıyosun ama anlamak istemiyolar, bazıları zaten trollüyo yada öyle yaptığını sanıyor.

Açık ve net Kata>Dof gerisi tefarruattır.
 
Rebecanın hakisiz kılıcını savunacak kadar hakisi var haklısın. Tabi bunu bir kıstas sayıyorsan. Birde saldırıyı yumrukla savunmakla göğüsle savunmayı aynı mı görüyorsun :/ Karakterlerin hepsi bu b.haki işine yumruk ile başlıyor. Göğüste hakisini Belammy bile aşıyor bu bir kıstas ise :/
Bellamy'nin atakları Doflamingo'nun uyanış ataklarına denkmiş demek ki.
Krieg ve Lucci arasında ne kadar zaman dilimi var, belki 3 4 ay vardır. Buna karşın Dofun inişi ve Katakuri arasında 3 4 gün gibi bir süre var. O yüzden Luffynin Kata karşısına Dofla vs attığından güçlü çıkması saćmalık ötesi bir iddia. Mangada açıkça gözükmeyen bir durum lakin Rayin açiklaması, yemek yeyince enerji fulleme durumu ve bunun Katakuri tarafından dile getirilerek Luffyden çıkıp Opverse yayılan bir evren kuralı haline gelmesi, iyice OPun DB çakması olma yolunda ilerlemesi gibi vakıalar karşısında maalesef bu saçmalığın doğru çikmasi gibi üzücü bir durum da ihtimal dahilinde. Lakin ifade ettiğim gibi bu muhabbet, Luffye özel değil evrene mal edilen bir durum haline geldi. O yüzden Katanin karsısına çıkan Luffy aynı Luffy değilse Tsuruyla muhebbet eden Doffy de aynı Doffy değil. Kumanyayı dayadıkça abdominali şişiriyordur reyiz. :)
En son hangi bölümü okumuştun acaba :)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık