Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Beyazbıyık Korsanları vs. Denizciler (Güncel)

Sizce ?


  • Kullanılan toplam oy
    72
Komutanları yok sayan sensin kardeşim kusura bakma. Ben yazdım kimin kimi tutabileceğini. Boş boş wb teker teker amiralleri alır demedim.

Wb bi amirali alırken kim yardım edecek? Yardıma gidebilecek herkesin eli dolu olacak zaten. En azından 1 tane daha amiral seviyesi bi adam olsa neyse.
________

1- jozu tek yiyecek olsa yenilebilmesi için mangaka dikkat dağınıklığı bahanesiyle uğraşmazdı.
2- jozu'nun denk gelebileceği en ters rakip aokijiydi. Bu savaşta o yok.
3- komutanlar amirallerden tek yiyorsa dof amirallere niye gider yapıyor?
4- ace aokijiyle çarpıştıktan sonra yoluna nasıl devam etti?
5- wb komutanlara amiral tutma konusunda niye güvendi?
6- ace meyve üstünlüğünden+luffy'i kurtarmaya çalıştığından o duruma düştü. Bunu göremeyecek insanlar için Mangaka bu olaydan önce ace'in seviyesini aokiji üzerinde gösterdi ama hala amiralden 2 yedi diyenler var. Pes valla. Luffy bile 2 yemezdi.

Tabi yenemezler ama basbaya amiral tutacak seviyedeler. akainu da bi zahmet sadece "ah" desin. Komutanlar tek atar demedim zaten:D Her darbe ölümcül olsa 5-10 gün nasıl savaşsın bu seviyedeki adamlar.
_______

Korunacak yer olmaması zaten wb'nin en büyük avantajı. Ace'i arkasına aldıktan sonra yarım suratla adayı batırıyordu nerdeyse.

wb'yi günlerce tutacak güç kimsede yok. Genç wb'yi yaşlı sengoku tek başına tutabilecek olsa o kadar korkmazdı adamdan.

Wb'nin yaşlı+hasta+yarı ölü hali en dayanıklı amirali 2 vuruşla indirdi. Hayal gücüne gerek yok.

Sakazuki Vistanın,Marconun Croco ve diğer tümenlerin olduğu yerde Jimbei ve Luffy peşliyor ama durdurabilen var mı ? Marco gelip bir saldırısını durduruyor ama adam peşlemeye devam ediyor.2 tane amiral gözüne Wbyi kestirip saldırmaya kalksa karşılarında komutanlar duramaz.O adamlar yine Wbye saldırır.Komutanların saldırıları adamlardan anca 1 damla kan getiriyor ki Jozu Wbden sonra muhtemelen en fazla saldırı gücüne sahip kişi.Genç Wb ne kadar azman da olsa öyle saatler içinde bir amirali alamaz.Almak isterse de çok şeyi feda edip yakın dövüşe girmesi gerekir.Artık kafanın yarısını mı bırakır orda yoksa kolu mu bilemem.O handikapı göze almasının sebebi Acein ölmüş olması idi savaşta.Bir anlık gözü döndü ve neyi var neyi yok saldırdı Sakazukiye.Wbnin genç halinden farkı yoktur o vuruşların emin ol buna.

Birisinin birine atar yapması ile bunun ne alakası var ? Croco Wbye saldırıyor diye aynı seviyede mi bu adamlar ?
Ace aokiji ile meyve bazlı saldırı çarpıştırıyor dikkat edersen.Herhangi bir fiziksel temas veya benzeri bir şey yok.Yapılan iki saldırı birbirini nötrlüyor olay bu.
Wbnin komutanlara güvenmekten başka çaresi mi var ki.Adam Bir tane vursa çil yavrusu gibi dağılacak İd kaçaklarına bile ittifak olalım falan diyor.Bazı şeylerin Wb farkında ama siz değilsiniz.

https://static.comicvine.com/uploads/original/11113/111130921/3640204-fruit1.jpg

burada sağ panelde gördüğün gibi Sakazukinin önünde yerde kalmış bir Ace var.Sakazuki orada gayette Ace e vurabilirdi ama Acein ölümü şanlı olsun diye mangaka böyle bir yol çizdi.Sahne bence gayet açık.Sakazuki konuşacağına çaksa bir tane daha Ace mefta idi.

İndi dediğin amiral bir süre sonra komutan peşliyordu tek başına.O yonkounun iki vurmaya indirdiği adam wb komutanlarına bitch çekiyordu.Demek ki yonkou tarafından inmiş bir amirali bile komutanlar durduramıyorsa ya komutanlar tam bir ezik ya da iki vurmaya inmemiş bu adam.Seçimi de sana bırakıyorum :D

Marco'nun hala uğraşması saldırıdaki farkı gösterir. Aokiji Jozuyu tümden donduruyor üstüne kolunu kaybetmesine sebep oluyor. Kizaru ise lazer atıp deliyor. Bu iki saldırı aynı olsa hak veririm ama hangisi daha ölümcül desen hangisi daha bitirici desen Jozu'ya karşı Aokiji'nin ki derim. Ki Marco o ilk 2-3 lazeri yediğinde gözleri kararmıştı Meyvesini açmasa devam ettiremezdi.

Meyve konusunda haklısın Sengokunun Şok Dalgaları WB'nin Depremlerini karşılar. Ama öyle çöken bi Sengokuyu Zirve WB kolayca ekarte edebilir. 1 Saat bile zor görüyorum ben.

Kral Hakinin bütün işlevlerini gördüğümüzü sanmıyorum bu sebepten ki Kral Hakisini etkin bi şekilde kullanan karakterleri gördüğümüzden 1 tık daha güçlü değerlendiririm genelde. Çünkü ilerde öyle bi işlevi çıkacakki hepimiz diyeceğiz ki bu Hakinin farkı buymuş. Yoksa Sadece zayıf iradeli adamları bayıltan Hakiyi birinde görünce neden Amiral seviyesi adamların ağzı açık kalsın ki ?

Silahlanma Hakisine gelirsek Garp'ın ''Son Zamanlarda Gücüm Düştü'' Lafından ve Rayleigh'in Kara Kral lakabını Gençliğindeki Silahlanma Hakisine bağlamaktan yola çıkarak bir insan yaşlandıkça zirve dönemindeki gibi Silahlanma Hakisi kullanamayacağını Silanlanma Hakisinin zayıfladığını düşünüyorum. Bu sebepten Zirve WB'nin Silahlanma Hakisinin daha güçlü olacağını düşünüyorum.

3'lü Amiraller denk. Ona lafım yok savaşsalar kimin alacağı belirsiz. Ama hepsinin ustalaştığı yanları var. Mesela Kizaru meyvesinden kaynaklı hız temelli savaşırken Aokiji farklı savaşıyor. Akainu'un ise Dayanıklılık ve Zırh Hakisinde ustalaştığını düşünüyorum. Diğer Amirallerden farkının Zırh Hakisinin daha güçlü olduğunu ayrıca genel olarak daha dayanıklı olduğunu düşündüğümden her Amiral Akainu gibi değil dedim. Orda kestikleri Akainu değilde Kizaru olsaydı sadece ''Ah'' lafıyla kalmazdı Kizarunun ağzından çıkan laf bence. Sebebi ise Kizaru Zırh Hakisi veya Dayanıklılığıyla değil Hızıyla ön plana çıkması.
Genel hatları ile katılıyorum haki mevzusuna.Özellikle haki kullanmanın bedeni yorduğunu gördüğümüz için genç ve dinç bir beden daha fazla haki kullanabilir.

H.hakiyi muhtemelen taa serinin sonlarında göreceğiz.Çok kapalı bir konu o.
 
Birbirleri ile karşılaştırmayın işte 1v2 diye falan
Ace, Wb iki kombolu ada yıkma saldırısı: Tepende Entai, altında Gura Gura.
Uçamayan herkes gitti + uçabilen entaiye savunma yapmak zorunda.

Wb win wombo combo izi
(Wb'ye aldırmak isteyenlerin önüne geçemezsiniz)
 
Sengoku yaşlandı diye ölmedi . O hali bile hala güçlüdür. Bu adam boşuna efsaneler arasına girmedi. Acayip bir küçümseme var forumda. Yazar adama Buddha meyvesi vermiş , adam dini bir sembol gibi resmen .
 
Mangaka olmasa Kizaru WB falan dinlemez yav, tee nerden anahtarı vuruyor adam nokta atışı. Resmen HeadShot makinesi ayağinıza geldi, 5 dakikada vurulur hemen defnedilir diyor. :oleyo2:
 
Mangaka olmasa Kizaru WB falan dinlemez yav, tee nerden anahtarı vuruyor adam nokta atışı. Resmen HeadShot makinesi ayağinıza geldi, 5 dakikada vurulur hemen defnedilir diyor. :oleyo2:
Oda ayrı saçmalık madem nokta atışı lazer atabiliyor neden Sabondy’de Zoro ‘u kafasından vurmadı da karnından vurdu. Sonra üstüne çıkıp öldürmeye çalışıyor. Hoş orda da avel gibi yarım saat ayağındaki lazeri bekletiyor .

Kizaru çok absürt bir karakter yazar bu adamı kontrol edemiyor.
 
Oda ayrı saçmalık madem nokta atışı lazer atabiliyor neden Sabondy’de Zoro ‘u kafasından vurmadı da karnından vurdu. Sonra üstüne çıkıp öldürmeye çalışıyor. Hoş orda da avel gibi yarım saat ayağındaki lazeri bekletiyor .

Kizaru çok absürt bir karakter yazar bu adamı kontrol edemiyor.
Aşırı güçlü olmasın diye kafasını dumanlı yapmış.
 
Bayağı ortada olmuş bana göre bu vs. Garp'ın yokluğundan ve zirve Wb'den dolayı wb korsanları alır dedim.

Ace esir olmadığından Wb kendini de tutmaz bam bam bam diye gider. Öte yandan tümen komutanlarını amiraller alır. Yani karar vermesi zor vs. Wb iki amirali ( belki 2.5 ) tutsa tümen komutanları kalan amiralleri tutabilir bence. Müttefikleri çöp denizcileri felan saymıyorum, onlar birbirini temizler zaten.
 
Oyaji milletin içinden geçer karşıda rehinede yok o adayı atomlarına ayırır geçin o işleri.Zirve halinde gözüne bakıcak delikanlı arar net.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık