Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 890: Koca Ana Güvertede!

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    227
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jinbei belki de en güçlü tekniğini yapmış doğrudan Big Mom bunu yemiş sadece savurmuş kadını. Şu tekniğin Kong Gun kadar güçlü müdür bilmiyoruz.:) Ama Katakuri bile kolu ile savunduğu halde uçuyordu. Big Mom bu saldırıyı durdurabiliyordu. Zaten spoiler konusunda dedim. Denizden bir anda çıkıp o savunmada değilken vurmuştur diye. Çok önemsenecek bir şey değil. Ama Jinbei adına güzel bir şey. Jinbei harbi çok güçlü eleman. Daha doğrusu tekniği gücü çok kullanışlı.
 
Deniz suyu diye savunma yanlış. Deniz suyunu zayıflatıcı olarak kabul edeceksek Brook'un içinden geçen fakat ona işlemeyen yıldırımın neden tayfanın diğer üyelerine işlemediğini sorgulamak gerekir, Carrot'ın Bruleelere yaptığı gibi.
Carrotun ki alan saldırısı Zeus’un tek kişiye yönelik olduğu için çok alakasız olmuş örneğin.
 
2 yıl sonra çıkardığı en harika bölüm olmuş :respect::sapkali:


Not: Jimbei'nin şu yaptığını Luffy yapsa günde kaç vakit ibadet edeceğimizi tartışırdık. Şu haliyle nasıl Luffy daha güçlü diyeceksiniz onu merak ediyorum :bilmem:
 
Carrotun ki alan saldırısı Zeus’un tek kişiye yönelik olduğu için çok alakasız olmuş örneğin.
Jinbei suyu boca ediyor gemiye. Her yer ıslak, bir Nami ıslanmamış görünüyor, Brook da ıslanmış. Elektriğin suya geçmesi lazım ki bunun yıldırımı az buz bir şey de değil. Carrot'ın elektriği mi, Zeus'un yıldırımı mı?
Edit, Ayrıca alan saldırısı da neymiş? Carrot herkesin çorbadan ıslanmasını fırsat görerek suya elektrik veriyor, saldır normal elektrik saldırısı Carrot'ın yaptığı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık