Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Koca Ana Tayfadan İlk Kimi Öldürür?

890. Bölümde Koca Ana Hasır Şapka Tayfasından İlk Kimi Öldürür?


  • Kullanılan toplam oy
    104
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim tayfa etinden kemiğine
Tahtasından betonuna porselenine kadar özel olduğu için
Kimse ölmez
Jinbenin lafına bakarak hemde hiç ölmez
Kaç bölümdür birilerini öldürüyor Jinbe ama tırt
 
Maalesef. Gemide Jinbei hariç hepsi Koca Ana'dan korkuyor, hiç değilse bir ruh çekme sahnesi görmemiz lazım.Zaten Sanji pastayı Koca Anaya verdiğinde bütün ruhlar salınacağından dolayı arc sonunda kimse ölmeyecek, ölenler de dirilecek. O yüzden mangakanın torpilde kantarın topuzunu kaçırmaması için bu bölüm adamakıllı bir aksiyona girmesi lazım. Yani kimseye bir şey olmayacağını sananlar için gelecek bölüm büyük bir twist geliyor.
O tarz bir şey olursa moriamsı bir tarz olur. Şahsen benim hoşuma gitmeyen bir Arctı. Tek sevdiğim yanı, kaliteli espriler boldu :)
 
Şuradaki karakterlerin hepsinin ölmesi gerekiyor aslında. Sonra Luffy yoldan geçerken yonkoya bulaşmanın anlamını anlaması gerekiyor. Ve 2. defayı tadıp bir daha olmaması için kaypaklıktan kurtulup ciddileşmesi gerekiyor. Şanş faktörü olmadan devam ediyor olsa seri şuan olacak olan durum. Şuradaki herkesin ölecek olmasıdır. Ama kimseye bir şey olmayacaktır. Hatta ve hatta Pedro falan gelip son fedakarlığı yapabilir. Yada Sanji pastayı yetiştirir ve kurtulurlar.
 
Hiçkimseyi öldüremez. Oda bu işi etliye sütlüye karıştırmadan halledecek ama nasıl hiç bilmiyorum. Reiju hariç tüm Vinsmoke ailesini öldürse güzel olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık