Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Koca Ana Tayfadan İlk Kimi Öldürür?

890. Bölümde Koca Ana Hasır Şapka Tayfasından İlk Kimi Öldürür?


  • Kullanılan toplam oy
    104
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tayfadan birilerinin gerçekten öleceğini düşünenler de mi varmış :eek:

Yapma hocam @Dr.Indigo, tayfa rafteli görmeden, her biri hayallerini gerçekleştirmeden, luffy korsanlar kralı olmadan bunlara bir şeycikler olmaz(sunny de buna dahil). Sonrası Allah Kerim :)
 
Biraz kanlı olsa dehşetli olur
Ölüm olmaz ama kan çıkar sen rahat ol :D normalde ölümle sonuçlanan kanlı savaşlar op de daha çetin geçer ama ölüm olmaz. Sen normal mantık arıyorsun haklı olarak ama one piece evreninin kendine has mantığı var.

luffy kolunu koparıyordu Arc ın başlarında. Mantıksal olarak baksak pek çok kasının yırtıldığını varsayabiliriz. Nasıl bu kadar sağlam dövüşebiliyor o zaman :bilmem: oda işte, he de geç :) gel gelelim ne kadar böyle eleştirsek de adam okutturuyor kendini. Manganın hakkını veriyor..
 
Gönül isterdi ki Sunny aramızdan ayrılsın. Ama Franky'nin sözleri Adam ağacı faktörü vs var. bu sebeple kimse ölmez ama oyumu gönlümden yana kullandım : ))
 
Diplerine azgın boğa geliyor, ama ölmez.. çocuk masalı mı bu?
Maalesef. Gemide Jinbei hariç hepsi Koca Ana'dan korkuyor, hiç değilse bir ruh çekme sahnesi görmemiz lazım.Zaten Sanji pastayı Koca Anaya verdiğinde bütün ruhlar salınacağından dolayı arc sonunda kimse ölmeyecek, ölenler de dirilecek. O yüzden mangakanın torpilde kantarın topuzunu kaçırmaması için bu bölüm adamakıllı bir aksiyona girmesi lazım. Yani kimseye bir şey olmayacağını sananlar için gelecek bölüm büyük bir twist geliyor.
 
Son düzenleme:
Maalesef. Gemide Jinbei hariç hepsi Koca Ana'dan korkuyor, hiç değilse bir ruh çekme sahnesi görmemiz lazım.Zaten Sanji pastayı Koca Anaya verdiğinde bütün ruhlar salınacağından dolayı arc sonunda kimse ölmeyecek, ölenler de dirilecek. O yüzden mangakanın torpilde kantarın topuzunu kaçırmaması için bu bölüm adam akıllı bir aksiyona girmesi lazım. Yani kimseye bir şey olmayacağını sananlar için gelecek bölüm büyük bir twist geliyor.
Harbi bizimkilerden nami yada chopperin ömrü alınıp ölse de Pedronun dönüşü kesinleşse. : ))

Bu dolunay olayından sonra Pedro geri gelsin istiyorum. Eğitimi olanlar dışında kimse kullanamıyor muhtemelen.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık