Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] 2 Amiral'e Karşı Kazanabilecek Biri Var mı ya da Olacak mı?

Seride 2 Amirale karşı Kazanabilecek kişi var mı?

  • Gol D. Roger

    Kullanılan: 337 55.5%
  • Monkey D. Garp (Gençliği)

    Kullanılan: 205 33.8%
  • Monkey D. Dragon

    Kullanılan: 106 17.5%
  • Edward Newgate (Gençliği)

    Kullanılan: 279 46.0%
  • Monkey D. Luffy (Serinin sonlarında)

    Kullanılan: 288 47.4%
  • Marshall D. Teach (Serinin sonlarında)

    Kullanılan: 186 30.6%
  • Diğer (Belirtiniz)

    Kullanılan: 54 8.9%
  • Hayır yok, ama serinin sonlarına doğru olabilir

    Kullanılan: 39 6.4%
  • Hayır yok ve muhtemelen olmayacak da

    Kullanılan: 123 20.3%
  • Rocks D. Xebec

    Kullanılan: 90 14.8%

  • Kullanılan toplam oy
    607
Editörün demesiyle (eğer yanlış bilmiyorsam) hikayeye eklenen karakterlerin gerçekten yonkou indirebileceğine inanan var mı ? Hadi indirilmesinde bir rol oynarlar da kendilerinin tek başlarına indirebileceğini sanmıyorum.
O mevzu ne zaman gösterilecekleri ile ilgili idi.Oda novaları kendi isteği ile ekledi.Yeni dünyada gösterecekmiş fakat editor şabondyde göstermesini iştemiş.
 
Rayleigh neden yazılmamış ? Ben Roger 3 ünü üst üste dizerse hiç şaşırmam.

Roger ve Garp’ın Ace ile olan konuşmasından denk görülen Garp’ın bile Roger karşısında ne kadar bilgisiz olduğunu ve Roger’ın h. hakisinin daha üstün olduğunu görüyoruz. Hatta o sahnede ateşe atıf bile var. Daha çocuğu ilk doğduğu zamandan Ace’in mera mera no mi yiyeceğini biliyorsa ben hiç şaşırmam.

Kısaca Roger beni hiç şaşırtmaz.
 
yok ve olmayacak. 1.tümen komutanı ile yonko arasında hiperbolik bir artış var fakat amiral ve yonkou arasında yok. Belki Shanks ve Ben Beckmann birlikte çalışırsa 3 amirali alır. hızlı bir tayfa... darbe yersen geberirsin. o yüzden en önemli faktör Hız...
 
Yaşlı Ray'i yaşlı WB'den nasıl üstün gördün ? Shabondy'de Kizaru'yla dövüşmeye devam etse Kizaru'nun kazanacağı kesindi bence.Genç Ray yonko ayarı vardır ama yaşlı hali sağ koldan fazla etmez.Bir yonkoda zaten 2 amirali alamaz bana göre.
Adam haki kullanamıyor tabii ki daha küçük görecem 3 haki olmadan Wb Rayleigh'i alabilir mi sizce?Ki Rayleigh Kara Kral ise zırhlanma hakisi zamanının zirvesidir ( Roger Wb zamanı) görüş hakisini az buçuk gördük, h.hakisini gördük.Ben bu adamı üst yonkuodan az görmemek için pek çok sebep sunuyorum ama bunlar benim görüşüm fb ile desteklenebilir de çürüyebilir de.:sapkali:Yorum için sağol.


Ukala ukala yazıyor herkes.Bir görüş ortaya atana ukala cevap vermekle ego kasılıyor anlaşılan, sanki gösterilen bir şeye itiraz ettim muallakta olan konuya tez attım bu kadar.Aksi çıkar çıkmaz o ayrı da sizin bu üslup bu dil değişmez.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık